FOTD: DARK GOTH.

Van de meest schattigste en lieflijke looks stap ik in het diepe met een kleur op mijn lippen die matcht met mijn duistere ziel. Helaas zit de lipstick nog steeds niet in mijn stash, maar geen zorgen, want ik weet mij wel raad met de producten in mijn omgeving! Zwart, zwart en nog eens zwart.

goth makeup

goth makeup

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Max Factor Miracle Match Foundation 45
Ben Nye Creme Highligh Ultralite
NYX Finishing Powder HD Studio
NYX Blush Taupe
KIKO Clics System Eyeshadow 272
Yves Rocher Eyeshadow Quad Gris Profond 01

goth makeup

goth makeup

goth makeup

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
W7 In The Mood Palette
Yves Rocher Eyeshadow Quad Gris Profond 01

goth makeup

goth makeup

goth makeup
KIKO Clics System Eyeshadow 272
HEMA Eyeliner Black
Bellápierre Eye Pencil Black
Primark Lashes “Sultry” + lijm van de Nagelfabriek.nl
Golden Rose Perfect Lash Mascara

goth makeup

goth makeup

LIPS:
Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner
KIKO Clics System Eyeshadow 272

Enkele uitlopers op het gezicht, wat extra strepen en donkere smokey eyes. Serieus, voor smokey eyes mag je mij wakker maken. Hoe extremer, hoe mooier ik het vind. Voor Rebelsmarket maakte ik de goth makeup, speciaal voor Prom, maar de hele vibe, de donkere uitstraling met wat zwart in de contouring sprak mij zo aan! Ik wil écht een zwarte lipstick voor in mijn stash!

Weet jij een goede zwarte lipstick? En wat is jouw favoriet?


11 Comments

 • Astrid

  11/05/2016

  Van zwarte lipstick heb ik geen verstand. Wel weer een supergave look!

  Reply
 • femketje

  11/05/2016

  me likey a looooot :D

  Reply
 • Irma

  11/05/2016

  Gaaaaf, ook met die kruizen op je gezicht!
  En je hebt het wel heel creatief opgelost, ook al bezit je geen zwarte lipstick!

  Reply
 • Floortje

  11/05/2016

  My inner goth loves it! <3

  Reply
 • Derek

  11/05/2016

  Wow, super vet

  Reply
 • Charlotte

  11/05/2016

  Mooi gelukt! Ik moet zeggen, mijn pandaogen zagen er een stuk slechter uit in mijn gothic periode (maar ik moet zeggen, bijna 15 jaar geleden was de kwaliteit van de cosmetica een stuk slechter en had ik nog nooit van dingen als mascara of foundation gehoord…).

  How about een keer de looks van de tekeningen van Victoria Frances namaken? Met die mooie krul eyeliner naast het oog: http://d.gr-assets.com/books/1391418092l/20701722.jpg

  Reply
 • Eva

  12/05/2016

  Love it!!

  Reply
 • linda schreuders

  12/05/2016

  wat prachtig gedaan nooit zou ik zwarte lipstick dragen maar jij kan alles hebben he
  xx linda

  Reply
 • linda schreuders

  12/05/2016

  ik zou een witte ooglook ook wel een willen zien?????
  xx Linda

  Reply
 • Sabine

  24/05/2016

  Heftige look maar toch stylish! I like it :) Heb van freedom een zwarte uit de star wars serie, zo gaaf! Maarrrr zwart of controversiële kleuren zijn dan weer net van die dingen die je niet snel out in the open zal dragen, alhoewel hier in amsterdam en omgeving geven ze er geen reet om haha ;)

  Reply
 • Engelina

  24/05/2016

  Ik had een paar jaar geleden een zwarte lipstick van miss sporty. Hij was op zich wel fijn maar ging een beetje in de lijntjes zitten. Gave look trouwens !

  Reply

Geef een reactie