GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner!

Hoe groter het haar, hoe mooier ik het vind. Net Amy Winehouse, alleen ging het bij haar om haar geluksstand, want hoe hoger de toef, hoe beter zich zij voelde. Ergens ben ik het met haar eens, maar waar begin je als je een grotere hairdo wilt hebben? Inderdaad, bij de roots! Zelf deed ik dat met de langdurige volume van GUHL!

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

Nog niet zo erg bekend met de items, maar de producten die ik tot nu toe heb uitgeprobeerd vielen redelijk in de smaak, vandaar dat ik ook bij hen overstapte naar de volumineuze producten voor het haar! Nieuwsgierig ging ik aan de slag, want krullen die tot het plafond zitten, dat is mijn levensdoel.

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

Leuke moderne verpakkingen, niet te moeilijk, maar simpel en elegant voor in de badkamer! Laten we beginnen met de shampoo, dankzij de transparante verpakking kun je deze goed in de gaten houden! Beide hebben een zilveren dop en de conditioner is gehuld in blauwpaars met opnieuw de zilveren accenten! Of GUHL dierproefvrij is kon ik moeilijk vinden, waardoor ik jou ook niet de zekerheid kan geven of zij testen, aangezien zij een zusterbedrijf zijn van Koa Brands, wat wél op dieren test volgens PETA.

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

Zodra het op mijn haar aankomt, dan heb ik een bepaalde techniek, namelijk de shampoo in de roots en de conditioner in de punten. Hierdoor krijg je geen vette lokken, maar een verzorgde en schone coupe. De shampoo schuimt lekker op, makkelijk te verdelen en de geur, houd mij tegen! Zoals een échte shampoo moet ruiken, fris, maar toch met een goede scheut parfum, niet overheersend, maar wel een aanwezige blauwe lotus.

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

De shampoo die ik zowel op mijn hoofdhuid als door mijn hele haar heb aangebracht, bevat rijstproteïne. Bij mijn haarwortels ging het wat voller zitten, niet plat of futloos, maar er kwam degelijk wel volume in het begin van mijn haar. Zodra ik het overal aanbracht, begon het lichtelijk te pluizen aan de onderkant, maar dit was wel te temmen. Niet erg, maar het was er wel.

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

De conditioner is vrij dikkig, wat lobbig en hierdoor goed te doseren! Hiervan gebruikte ik wel wat meer, omdat mijn haar lang is, maar dan ook echt in de buurt van rapunzel. Verdeel het in de punten, opnieuw dezelfde goddelijke geur, enkele minuten in laten trekken, goed uitspoelen en zijdezacht haar. Opnieuw staan de schubben open, waardoor je meer volume krijgt, maar minder pluizig. Mijn haar werd trouwens minder snel vet, dankzij de items, hurray!

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

De haarproducten reinigen mijn haar, maakt het schoon, geeft inderdaad een volumeboost met een lichte verzorging dankzij de conditioner en de volgende dag ruik je nog steeds de geur van shampoo in je haar! Het is speciaal voor futloos en dun haar, maar mijn namen zijn vrij dik en vol, moet je nagaan wat het doet als je inderdaad dunner of futloos haar hebt!

GUHL Langdurige Volume Shampoo + Conditioner

Het is een natuurlijke volume die je gedurende dagen behoudt, geen Hollywood-volume, maar met een beetje touperen kom je al een heel eind als het begin al goed zit! De producten, langdurige volume, van GUHL zijn verkrijgbaar bij o.a. de Kruitvat €6,99 voor de shampoo en de conditioner is €2,00.

Heb je weleens GUHL uitgeprobeerd? En wat is jouw mening over het merk?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  12/05/2016

  Heb hier lang geleden een spray van gehad voor meer volume. Merkte er weinig van. De shampoo en conditioner heb ik nog niet geprobeerd.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  12/05/2016

  Ik ben wel benieuwd wat het effect bij mij zou zijn. De flacons van Guhl vind ik wel mooi zeg

  Reply
 • Irma

  12/05/2016

  Nog nooit iets van GUHL geprobeerd, maar wel talloze andere volume producten en mijn haar blijft zo plat als een dubbeltje…

  Reply

Geef een reactie