ALLE #48UURLIVE WINACTIES OP EEN RIJ! (=LAATSTE DAG!)

Het lijkt al zo lang geleden, terwijl de #48UURLIVE twee weken geleden plaatvond. Vrijdagavond gingen we van start, knallend het weekend in, omdat we iets hadden te vieren! Het vijf jarig bestaan van BEAUTY KONING, de vierde editie van de challenge én jouw support door de jaren heen. Daarvoor organiseerde ik met toffe sponsoren gave winacties, check ze allemaal op een rij!

#48uurlive winactie 2016

Lange wimpers. wie wil dat nou niet! Natuurlijke lashes voor op de dag, zodat je zwoel naar menig man kan lonken tot aan de nachtelijke versie die zwaar over de top is. Ja, de Nagelfabriek weet daar wel raad mee! Dankzij hen mag ik een geweldig pakket weggeven met maar liefst 11 pakken nepwimpers! Check hier het artikel van de winactie!

#48uurlive winactie 2016

Weet je wat mooi past bij lange nepwimpers? Prachtige oogschaduw en dat laat ik graag aan Light in the Box over, want niet alleen verkopen zij leuke budget items, maar ook oogschaduw palettes die je niet mag missen. De 120 Palette is daar één van, vandaar dat ik hoop dat jij deze binnenkort aan jouw collectie mag toevoegen! Check het hier!

#48uurlive winactie 2016

Van de falsies gaan we naar de oogschaduwen en als je klaar bent met je ooglook, dan top je het af met een eyecatcher op de lippen. De OCC lip tars zijn de pareltjes onder de unieke lipsticks, want zij vinden blauw, geel en groen geen verkeerde kleuren. Black Metal Dahlia is één van de meest beruchtste tinten van Obsessive Compulsive Cosmetics. Vandaar dat ik deze met jou wil delen, check hier de winactie!

#48uurlive winactie 2016

Mijn make-up hart kon het niet geloven toen NYX werd overgevlogen, vanuit Amerika toentertijd nog, schafte ik de eerste items aan. Gelukkig is NYX inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar, want het budgetmerk moet jij in je stash hebben! Van kleurrijke oogschaduws tot aan de gekste eyeliners, lipkleuren met allerlei finishes en zo kan jij een tof make-up pakket winnen met een hint van je Cynth. Bekijk hier de winactie met de NYX producten!

#48uurlive winactie 2016

Ik veeg nog steeds de zweetdruppels van mijn voorhoofd, want het was de afgelopen dagen warm in Nederland! Massaal werden de stranden druk bezocht, ging iedereen zwemmen en dus ook uit de kleren. Gladde benen, oksels en een bijgewerkte bikinilijn is een MUST. Met een scheerset, voor zowel het lichaam als speciaal voor je bikinilijn zit je gebakken in de zomer! Check de winactie van Wilkinson Sword out!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het koste mij bloed, zweet en tranen om de horror film in elkaar te zetten op zo’n klein budget met zo weinig tijd, maar god, wat ben ik er toch trots op! Dit jaar besloot ik met de winacties om bij mijzelf te blijven, beauty gerelateerd, maar ook met een hintje van mijzelf. Daarom kan jij een exclusieve poster winnen van mijn horror film die ik publiceerde in maart 2016, namelijk “Help Yourself..” Check het hier!

#48uurlive winactie 2016

We gaan het rijtje af, mooie wimpers, toffe oogschaduw, geweldige lipsticks met als klap op de vuurpijl de make-up doos van NYX, maar hoe zit het met het haar? Geen zorgen, want met Aussie tem je jouw manen binnen no-time! De Repair Miracle collectie mag ik maar liefst 5x weggeven, zodat jij je haar kunt verzorgen met de conditioner, shampoo én de deep conditioner, omdat je haar eens in de zoveel tijd een goede boost nodig hebt! Join hier de winactie van Aussie!

#48uurlive winactie 2016

Make-up? Check! Haar? Check! Gezicht? Met het verzorgingspakket van Louis Widmer is dat ook een check én daarbij zitten ook lichaamsproducten, ik hoor daar een dubbel check! Een goddelijke body lotion, maar ook een dagcrème en een shampoo mag niet ontbreken. Producten zonder parfum, op de dagcrème na, inclusief enkele staaltjes die een verrassing zijn! Doe mee aan de winactie en klik hier!

Ik ben enorm dankbaar voor de sponsoren die de winacties mogelijk maakte voor de #48UURLIVE, maar ook zo trots op de items die worden weggeven. Het is iets wat we allemaal kunnen gebruiken of wat we graag willen gebruiken! Het is de allerlaatste dag dat je nog mee kunt doen aan de winacties, dus grijp je kans en geef je op!

Doe jij al mee met de winactie(s)?


4 Comments

 • Irma

  13/05/2016

  Jaaa, je hebt super goede sponsors gestrikt!
  Ik doe met ze mee hoor!

  Reply
 • Derek

  13/05/2016

  Wow de livestream is pas 2 weken geleden. Wat heb ik het toen naar mijn zin gehad. Ik kan niet wachten op de uitslag van de winacties☺️

  Reply
 • Horrent Orlane

  13/05/2016

  Cyntia ik doe zeker mee ik ben zo’n grote fan van jou en je video’s ik kijk echt naar je op later wil ik ook zo getalenteerd en lief zijn zoals jou ken je me nog van de life beautyfamilie. Je bent fantastisch en een paar van die wimpers zijn ook altijd welkom love you cynth

  Reply
 • Kaylee

  07/06/2016

  Is de uitslag al bekend? :-)

  Reply

Geef een reactie