URBAN DECAY LANCEERT 100 NIEUWE VICE LIPSTICKS!

Alles rondom Ruby Rose vind ik gewoon sex. De manier hoe ze kijkt, hoe ze zichzelf presenteert, maar ook haar kledingstijl, haar coupe en de badass tatoeages die zij heeft. Daarom stijgt Urban Decay ook een plek of tien, want vanaf 22 juni 2016 lanceren zij 100 nieuwe Vice Lipsticks die geïnspireerd zijn op andere UD lip producten, maar ook oogschaduws en oogpotloden!

urban decay vice lipstick

Zo’n 6 verschillende finishes die zich aan het assortiment gaan toevoegen, namelijk mega matte, een super intense matte, op naar nummer twee, namelijk de comfort matte, hun meest crèmige matte en nummer drie is de metallized, crèmig met veel parel glans.

urban decay vice lipstick

Op naar vier dat is sheer, subtiele kleur met een glanzende, glimmende finish, vijf is sheer shimmer, een licht transparante finish met pareldeeltjes en een soepele textuur. Met als laatst de cream, het origineel creamy, badass luxury.

urban decay vice lipstick

De lipstick finishes hebben een afkorting, maar om het georganiseerd te houden zet ik ze op een rij voor je:
Mega Matte = MM
Comfort Matte = CM
Metallized = M
Sheer = S
Sheer Shimmer = SS
Cream = C

Naast de 6 lipstick finishes heb je ook 50 nieuwe lip potloden, want het gaat hier om een line and prime actie voor de perfecte match! Het ultieme duo zorgt voor een langdurig kleurresultaat! De pigmentatie is volgens UD ongelooflijk, want met slechts één beweging heb je een intense kleurdekking.

urban decay vice lipstickDe lipsticks komen in een iconische Urban Decay verpakking, moderner en luxer dan de originele lipsticks, want deze zien er namelijk uit als een kogelhuls! Het is vernieuwend, maar toont nog wel de roots van de lipstick. Ze worden gelabeld, zodat jij je lipstick makkelijker terugvindt tussen de rest van de kleuren!

urban decay vice lipstick

De lipsticks zitten boordevol oliën, waardoor ze de lippen hydrateren, namelijk aloë vera, jojoba, avocado en babassu oliën voor een soepel en verzorgd resultaat! Daarnaast bevatten ze ook vitamine C en E die een goede dosis leveren aan antioxidanten! Gezonde lipsticks, hurray!

urban decay vice lipstick

Helaas heb ik niet van alle lipkleuren een closeup, maar wel een kleine greep uit de collectie om jou een indruk te geven over hoe het eruit gaat zien! Natuurlijk mag jij van 22 juni 2016 de gehele dierproefvrije Urban Decay Vice lipstick collectie bewonderen in de winkel van ICI PARIS XL en/of in de webshop van ICI PARIS XL, zodat jij jouw kleur kan aanschaffen voor €19,50!

Heb jij al een oogje op een kleurt? En ga jij een kijkje nemen?

9 thoughts on “URBAN DECAY LANCEERT 100 NIEUWE VICE LIPSTICKS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *