MIJN TWEEDE KANAAL, QUEENKINGSFX! (TRIGGERWARNING!!)

Veel mensen weten het nog niet, misschien heb je het meegekregen op social media of in de artikelen waar ik dankbaar voor ben, maar sinds januari 2015 heb ik een Engelstalig kanaal vol met bloed, gore en andere vieze, extreme dingen! Van fobieën tot handen die uit elkaar liggen, welkom op QueenKingSFX!

queenkingsfx

De vraag die ik regelmatig krijg is: “Waarom een Engels kanaal? Waarom twee kanalen?” Daar heb ik een heel makkelijk antwoord op, mijn gore video’s werden niet gewaardeerd, waardoor ik een apart kanaal aanmaakte om het zo te onderscheiden van elkaar. Toentertijd was ik al een Engels kanaal begonnen, maar ik was er niet klaar voor, nu ging ik all in, had mij voorbereid en wist wat ik wilde, zo werd het internationale kanaal gepubliceerd!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het is een bekende naam, want toentertijd droeg mijn alter ego, een drag queen, ondanks dat ik een vrouw ben, maar zij stond speciaal voor de rechten van homoseksuelen. Dankzij Ren, zij kwam met de naam, besloot ik ook het Engels kanaal deze te geven, want ik ben voor mannen met make-up, daarnaast heet ik Koning én doe ik aan special effect makeup(=afgekort SFX!).

Klik hier als je de video niet bekijken, als je hem wilt bekijken, haha!

Op QueenKingSFX heb ik verschillende make-up series, waaronder de fobieën variant! Hierbij schuiven alle vreemde fobieën voorbij, bijvoorbeeld angst voor misvormingen van het lichaam, maar ook gaten in het lichaam en/of eten, maar ook naalden etc. Dit is niet om mensen bang te maken, maar om hen de onbekende fobieën te leren kennen, maar ook om hen hiermee verder te helpen. Hoe vaker je naar een fobie kijkt of erover leest/kijkt, hoe meer je eraan raakt gewend.

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Niet alleen behaalde ik voor het eerst 100,000 views op één video, maar ook de 500,000, de 1,000,000 en de 5,000,000, inmiddels staat de best bekeken video op maar liefst 7,100,000+ views! Zo behaalde ik ook 1,000 abonnees, vervolgens 5,000, 10,000 en nu staat de teller op de 13,000+! Magisch.

queenkingsfx

Niet alleen heb ik de phobias series opgezet, maar ook hoe je kunt beginnen met special effects makeup, namelijk de SFX basics series! Hierbij leer ik jou de kleine kneepjes van FX makeup, waaronder de vijf producten die ik altijd gebruik, hoe je spirit gum moet verwijderen, rigid collodion, maar ook hoe je een schotwond maakt, krassen, allerlei bloedsoorten enzovoort!

Klik hier als je de horror film niet kunt bekijken.

Vervolgens sloeg ik een andere weg in, namelijk de regie kant voor mijn eigen horror film! Ik creëerde een verhaal, schreef het script, filmde de scenes, maakte deel uit van de personages, bewerkte de scenes, zat in de PR en ik verzorgde de special effects makeup. Eén van de mooiste ervaringen die ik dankzij jullie en YouTube heb kunnen beleven! Ik nam jou mee in mijn hoofd, ik liet jou kennis maken met de anatomie van het lichaam en wij lieten jou een heel ander mens worden.

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Naast alle brandwonden, snijwonden, steekwonden, trok ik ook nagels eruit, zit ik regelmatig in de schmink! Het is iets wat ik graag wil verbeteren, maar Mystique was de doorslag om hier meer mee te doen, maar geen zorgen, want ook hier verschijnen make-up en haar tutorials!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Ik hoor je al denken: “Welk kanaal moet ik volgen?! Beide? Maar één?” De keus is aan jou, want houd jij van gore? Dan raad ik je aan om je te abonneren op QueenKingSFX, maar kan je er écht niet tegen? Blijf dan gewoon veilig bij CynthiaKoning! Ik publiceer video’s die niet op allebei de kanalen komen, omdat ik het exclusief wil houden, dus als je op de hoogte wilt blijven, dan raad ik je aan om gezellig beide kanalen te joinen!

Heb je nog vragen over het Engelse kanaal? Laat ze beneden achter!


One Comments

  • Irma

    17/05/2016

    Jaaa, ik volg ze gewoon allebei hoor! Double the fun :)

    Reply

Geef een reactie