FOTD: DAG 1 VAN DE #48UURLIVE!

Het blijft een uitdaging om met de #48UURLIVE wakker te blijven, maar tegenwoordig heb ik er een nieuwe challenge bij, namelijk het variëren van make-up looks én hairdo’s! Ditmaal de buns met mijn Gemma Teller-overhemd en een donkerblauwe met een goede hint aan groen op de oogleden + een groene highlighter, because why not?!

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Max Factor Miracle Match Foundation 45
Oriflame Giordani Gold Sheer Powder
Ben Nye Creme Highlight Ultralichte
NYX Blush Taupe
NYX Blush Cinnamon
Zoeva Metallic Stones Palette -> highlighter

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk -> alleen in de ooghoeken + het middelste gedeelte van mijn oogleden
Kiko Water Eyeshadow 213
KIKO Clics System Eyeshadow 272
INGLOT Freedom System Eyeshadow 342 (=brows!)

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

W7 In The Mood Palette
HEMA Eyeliner Zwart
Golden Rose Perfect Lashes Mascara
Wimperrkrultang
Primark Nepwimpers “Sultry” + DUO Lash Glue Dark-Tone
Bellápierre Oogpotlood Zwart

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

LIPS:
Make-up Studio Lipliner No. 05
Zoeva Metallic Stones Palette -> opnieuw de highlighter

FOTD #48uurlive

FOTD #48uurlive

Eerst dacht ik dat het exact hetzelfde zou worden, aangezien mijn outfit en de look erg op elkaar lijken, maar toch verschilt er veel, waaronder de highlighter. Beide oogschaduws zijn mijn favoriet, zowel van KIKO als Zoeva, geweldige merken met mooie prijzen voor amazing kwaliteit. Dit was mijn allereerste look van de eerste dag van de #48UURLIVE!

Was jij bij de #48UURLIVE? En wat was jouw make-up look voor vrijdag?


7 Comments

 • Stephanie (bunnie)

  18/05/2016

  de vrijdag zag ik er messy, uitgeput en afgewerkt uit. hahaha , ik kwam net van het werk ;)

  Reply
 • Tialda

  18/05/2016

  Doe alsjeblieft nooit meer die groene highlighter op. Vooral niet bij je lippen. Natuurlijk mag je dat zelf weten, maar dat staat niet bepaald mooi/gezond. Verder is je ooglook wel gaaf gemaakt.

  Reply
 • Kiss & Make-up

  18/05/2016

  Vind je buns echt suuuuuuperleuk! Ik wou dat ik daar vol en dik genoeg haar voor had, looks super cute. Wat betreft al dat groen, je ooglook vind ik echt the bomb. Van de highlighter ben ik wel minder fan.

  Reply
 • Floortje

  18/05/2016

  Crazy-ass highlighter, I’m loving it. Al zou ik deze kleur persoonlijk niet snel gebruiken vanwege de groene basis nogal doorschijnt, maar ieder voor zich. Trouwens, bij het merk HelloWaffle hebben ze fantastische en bijzondere highlighters, maar die geven geen waas, maar enkel een mooie, bijzondere glans! Ik kan ze zeker aanraden :) Of Sugarpill Lumi, LOVE.

  Reply
 • Irma

  18/05/2016

  I’m living for this look!
  Staat amazing bij de buns!

  Reply
 • femketje

  18/05/2016

  geweldig mooie ooglook, love de kleurencombi :D

  Reply
 • Derek

  18/05/2016

  Haha jij neemt die groene highlighter risicos. Vind ik alleen maar leuk

  Reply

Geef een reactie