KRUIDVAT Energizing Boost Masker!

Het was een geweldig evenement, één van de leukste tot nu toe, maar ook één van de zwaarste, waardoor je Koning een week lang moest bijtanken, maar die wallen onder mijn ogen, daar had ik hulp bij nodig! Een vermoeide huid, dat had ik zeker, vandaar dat ik aan de slag ging met een nieuw tiussuemasker van de Kruidvat!

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

De laatste tijd probeer ik hier weer tijd voor vrij te maken, gewoon even lekker ontspannen zitten met een maskertje, me-time! Nagels in de lak, een leuke serie op en het masker inlaten trekken. De donkere wintermaanden hebben we net achter de rug, inclusief wat van de lente, want de zomerse zon liet zich lang niet zien, maar die winterse vermoeidheid is nog te bespeuren bij de vele!

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

Geen zorgen, want daarvoor is dit snelle energizing boost masker ideaal! Daarnaast hoef je niks aan te maken, te mengen met water of zelf te prakken, want je scheurt het pak open en vouwt het uit elkaar! Yeap, een ware tissuemasker, zodat je het ook kunt doen vanuit je eigen bed. Laten we de struggles even voor wat het is.

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

innen no-time vouw je het doekje voorzichtig uit elkaar, want je wilt niks scheuren en breng het aan op je gezicht. Zoek de pasvorm op, druk het tegen je gezicht aan, zodat het er niet afvalt, wat ook niet bij mij gebeurde, ondanks dat ik achter de computer zat en laat het zo’n 8 tot 10 minuten intrekken.

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

Het masker bevat namelijk verschillende ingrediënten, waaronder aloë vera, wat de huid kalmeert en stimuleert voor huidregeneratie, avocado-olie beschermt tegen uitdroging en dat kan je Koning altijd wel gebruiken en de cupuaça boter verzacht de huid. Heb je het lang genoeg aten zitten? Haal het tissuemasker eraf en masseer de resten van het masker in je huid. Zelf heb ik het er wel afgespoeld, omdat mijn droge en gevoelige huid nog weleens vervelend kan doen.

KRUIDVAT Energizing Boost Masker

Na gebruik merkte ik meteen verschil, het voelde wat opgepept aan, wat strakker, niet trekkerig, want mijn huid was niet uitgedroogd, maar het zat lekker in zijn vel! Een dag later, had ik nog steeds plezier van het opschonen van mijn gezicht, gewoon zo’n gorgeous glow. Een leuke energieke boost voor eens in de zoveel tijd, alhoewel het ook bijna dagelijks kan, want het dierproefvrije merk, de Kruidvat, pakt je in met de spotprijs van €0,89!

Heb jij weleens de maskers van de Kruidvat geprobeerd? En hoe vind jij ze?


6 Comments

 • femketje

  20/05/2016

  klinkt wel erg fijn :D ik moet echt meer maskertjes gaan dragen, heb er nog zo veel liggen die op moeten! alleen vind ik ze altijd super creapy om ze te dragen, ze maken je echt als die dude van silence of the lambs :’)

  Reply
 • Stephanie (bunnie)

  20/05/2016

  een goeie ‘wakeup call’ om weer mijn maskertjes te gaan gebruiken. Ik heb zo iets van ‘ja maar wat als ze op zijn’ Maar dan kan ik er weer een hoop kopen en lekker genieten van andere maskertjes ^^ Met deze goedkope maskertjes is de wereld een betere plaats geworden. Mijn portemonee is blij :D Cynth, jij ziet er altijd stralend uit.

  Reply
 • Irma

  20/05/2016

  Ik moet deze proberen!
  Looks great en een spotprijsje!
  Goeie tip Cynth!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  20/05/2016

  Ziet er niet verkeerd uit moet ik zeggen, nice.

  Reply
 • Eva

  20/05/2016

  Klinkt goed!
  Je schrijft je artikel leuk, ik heb ook al paar filmpjes van je gezien, en als ik je artikelen lees hoor ik jou het zeggen ;)

  Reply
 • Mariëlle

  20/05/2016

  Dit had ik helemaal niet verwacht, misschien ga ik deze kopen voor op vakantie!

  Reply

Geef een reactie