Last week, I was thankful for.. #102

Ik stond nog met de verfroller in mijn hand, maar ineens stonden mijn nieuwe meubelen voor de deur! Binnen een week toverde ik mijn kamer om in iets nieuws met gekleurde en spierwitte muren en daarbij parelwitte meubels. Tijd voor wat anders, vakantie is over, maar nog steeds geniet ik volop! DIE ZON, HAY GURL, HAY! Last week, I was thankful for..

IKEA meubelen kwamen aan! – de turkooizen muur – Hart of Dixie – mijn kamer in het algemeen – mijn nieuwe én tweede make-up kast! – uitgaan met mijn broeder – zalig weer – Douwe Bob7,000,000 views op de trypophobia video!! – nieuw, maar goddelijk gerecht van Mom – cola met ijs – het in elkaar zetten van de IKEA stuff – Red hot Chili Peppers – zonsondergang spotten – inrichten van mijn kamer – Hopsin – mijn alledaagse nude look – filmen op mijn nieuwe spot – Momapopje – het organiseren van mijn werk – vooruitwerken – glitters – druiven – kunstboeken – Major Lazor – Utopia – Koning Squad – jullie meenemen in de verbouwing op Snap – Rudimental13,000 abonnees op het QUEENKINGSFX!! – extra vakantiedagen opgenomen – Noel Gallagherklussen met Jett Rebel – mannen in pak – het warme weer – Bon Ivor3600 abonnees op YouTube!! – gourmetten – het gedicht van een bezoeker – de Koning Squad Facebook-groep – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick in Prom Night + Redrum – filmen met Naab! – draagbare telefoon oplader – mijn toffe achtergronden – mijn kamer setup – Grey’s Anatomy.

Bloed is rood, 
blauwe plekken zijn blauw,
ik wil zeggen dat ik super veel van jou en je video’s houd,
met 3 duizend abonnees zeg ik,
vier een feest,
En ik hoop dat je dit leest,
– Lisanne (een lid van de Koning Squad.)

Waar was jij dankbaar voor?


2 Comments

 • Charlotte

  20/05/2016

  Haha die quote erbij ook! En Douwe Bob deed het geweldig. Alleen jammer dat Ukraïne heeft gewonnen… Ik had het alle goede acts gegund, Rusland, Australië, bijna iedereen wel, maar Ukaïne had zo’n slechte jengelzangeres! Ik snap oprecht niet hoe die hebben kunnen winnen.

  Reply
 • Irma

  20/05/2016

  Oehh extra vakantiedagen, good for you! Helemaal verdiend!
  En wat een lief gedichtje!

  Reply

Geef een reactie