SNEEUWWITJE MEETS CYNTHIA!

Ze was druk aan het werk, maar als je iets hebt geleerd van je ouders, is dat je nooit iets moet aannemen van vreemden. Helaas nam de dame het hier niet zo nauw mee, wat je kunt bekijken op YouTube, want ditmaal straalt de Disney prinses alleen met haar make-up look! Het is tijd voor een Sneeuwwitje Meets Cynthia!

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

Het idee kwam vanuit een gesprek, want samen als ik met de Naab ben, dan moet je je hart vasthouden, want niet alleen kramen we veel onzin uit, maar ook de ideeën vliegen je om de oren! Het jurkje van Sneeuwwitje trok in aan, de pruik spelde ik vast en ging meteen met de gezichtsbasis aan de slag!

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

Een primer op het gezicht, want iedereen weet inmiddels wel dat mijn make-up sessies geen uur duurt, maar zo’n vier tot vijf uur is niet verkeerd als het om FX make-up gaat. De NYX Pore Filler op de plekken waar mijn poriën wat groter zijn, zodat we de porseleinen finish kunnen nabootsen zoals Miss Snow White ook heeft. O, laten we de oogprimer niet vergeten!

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

Zwart haar en blonde wenkbrauwen? Dat werkt niet, vandaar dat ik ze invulde met de NYX Eyebrow Cake Powder, eerst met de lichtbruin de vorm aangeven en vervolgens met een zwarte oogschaduw de boel invullen. Geen foundation dit keer, maar wel de NYX HD Photogenic Concealer waarmee ik het hele gezicht voorzag van een mooie egale basis.

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

Hier en daar bracht ik de concealer nog een keer aan om ook te highlighten, fixeerde de boel met de NYX HD Studio Finishing Powder, contourde de jukbeenderen terug met de NYX Blush in Taupe en gaf de appels van mijn wangen een subtiele oranje kleur met de  NYX Blush Cinnamon. Ondertussen voorzag ik alle hoogtepunten in het gezicht van een goede dot aan shiny oogschaduw wat als highlighter diende, namelijk de NYX Ultra Pearl Mania in White.

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

Terug naar de oogschaduw, eerst het NYX Jumbo Pencil in Milk, want Sneeuwwitje draagt als het ware de pin up look, misschien iets neutraler, maar zelf koos ik ervoor om een huidkleurige tint om de oogleden te dragen. Het was een tintje lichter dan mijn eigen teint, een donkerbruin in de crease voor meer schaduw en de highlighter van NYX weer in de ooghoeken + onder het wenkbrauwbot.

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

Een killer, maar zwoele winged eyeliner met de NYX Matte Liquid liner, zigzaggend door de wimpers heen met de NYX Badunkadunk Lush Lashes Mascara om vervolgens nepwimpers op te plakken en die erin te blenden met de schattige NYX The Skinny Mascara. Voor de allerlaatste keer een primer erbij, ditmaal de NYX Lip Primer en de gorgeous rode kleur, namelijk de NYX Liquid Suede Cream Lipstick in Bright Red. Om het compleet te maken, de NYX Matte Finish Setting Spray!

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

sneeuwwitje makeup

O, volgens mij vergeet ik iets van de look? Of heb ik dat mis? Nee, ik vergeet echt iets. Weet jij wat het is? Kom er zelf achter door de video te bekijken, maar pas op, want het kan gruwelijke beelden bevatten.. letterlijk en figuurlijk..

Wat vind jij van Sneeuwwitje? En wie is jouw favoriete Disney ster?


4 Comments

 • Irma

  21/05/2016

  Yaaaas pretty lady!
  Echt mooi!
  Maar stiekem is de gore versie toch iets leuker haha!

  Reply
 • femketje

  21/05/2016

  zo gaaf gemaakt :D

  Reply
 • Xan

  21/05/2016

  Nice work. Mijn favo disney ster is Simba…natuurlijk geen persoon. Hahaha. Ooew en nu nog de Evil Queen ontmoeten of wordt dat akward?? =p
  But hé…she already made you eat the apple.. time for revenge. Hahaha
  Love,

  Reply
 • petra

  23/05/2016

  Lady, you are insane!!! Echt zo goed gedaan, waauw!! Je make-up look is on point, maar die special effects, damn!!!

  Reply

Geef een reactie