MAKE-UP BASICS VIDEO: OOGSCHADUW BLENDEN!

De ene doet alsof het heel makkelijk gaat, maar in de ochtend sta ik soms wel eerder op, als ik weet wat voor look ik wil creëren. Ja, het blenden van mijn oogschaduw probeer ik altijd naar het volgende niveau te tillen, meer tijd erin te investeren, waardoor het eenvoudiger gaat. Mission accomplished! Ditmaal leer ik jou de technieken die ik gebruik én deel mijn tips met jou!

oogschaduw blenden

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

De basis waarop je gaat blenden is belangrijk, want dat geldt ook voor je nagellak. Zit er een stofje in? Dan weet je dat je de lak nooit glad kunt krijgen, dankzij het haartje. Dit gebeurt ook bij oogschaduw, een schone en egale basis is een must. Blenden, blenden en nog eens blenden tot een mooi, smokey eindresultaat! Oefening baart kunst + de blend truc door een oogschaduw eronder aan te brengen!

oogschaduw blenden

oogschaduw blenden

oogschaduw blenden

Over basissen gesproken, sinds kort heb ik op YouTube een afspeellijst aangemaakt, waarin ik de make-up basics laat zien. Denk hierbij aan de eerste stappen van je make-up look, zoals een primer aanbrengen, maar ook highlighter, dit keer hoe je moet blenden en nog vele video’s zullen volgen. Vind je het handig? Abonneer dan hier!

Heb jij nog tips voor het blenden?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  22/05/2016

  Yep, goed blenden maakt echt aaaal het verschil eh. Zelf gebruik ik ’t liefst de MAC 217. Heb altijd een back-up in stock, zo goed vind ik ‘m.

  Reply
 • femketje

  22/05/2016

  blenden like a boss :D fijne video <3

  Reply

Geef een reactie