Last week, I was thankful for.. #103

Het wordt weer eens tijd dat ik in het gareel ga lopen, want met vijf keer in de week uitgaan, wordt je Koning nogal moe, maar dat weerhoudt mijn productieve mood niet! Even in de SFX, het knutselen van organen en het creëren van één van de tofste looks ooit. Last week, I was thankful for..

“Stop saying yes to shit you hate.”

In de SFX – uitgaan met mijn bro’s – gourmetten – Pinksteren – het uitwerken van een nieuw project – het maken van mijn NYX Face Awards look! – Hart of Dixie – Idols terugkijken – nachtwerk met editen – China Glaze nagellak “Bend Over Backwards” – Pinterest – de spinoff van Sons of Anarchy – The Psychic Twinsmijn NYX Face Awards NL look! – hard werken – Madonna – men die mijn werk deelt! – Modest Mousede trailer van Prison Break 2.0! – trots op het content wat ik publiceer – de lieve comments op mijn NYX Face Awards NL entry look! – Young E. – Odorex deodorant – Billy Idol – lakken van mijn nagels in “Spring in My Step” van China Glaze – het spontaan organiseren van een livechat –  zwoele zomeravonden – het afronden van extreem lange to do lists – ASMR – scrubben – drankje doen met de bro – Jeffree Star – het editen van de #48UURLIVE vlog – vrije dagen – het spotten van een volle maan – homemade  sushi – het bijwerken van mijn vakantie achterstand – ASMR – het inruimen van mijn nieuwe kamer – de dames die meedoen aan het artikel van volgende week – gezellige gesprekken op Snap – Oma’s verjaardag – smerige SFX dingen maken(=tutorial volgt snel!) – het organiseren van mijn to do lists + ideeën.

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


4 Comments

 • femketje

  24/05/2016

  die quote is zooo waar, ik moet me daar meer aan gaan houden!

  Reply
 • Charlotte

  24/05/2016

  Haha 5x in de week uit, I know the feels! Ik was afgelopen week dankbaar voor de verjaardagen van mijn schoongrootouders (is dat een woord? anders nu wel) en vandaag voor de eerste bloemetjes in mijn doperwtenplant!

  Reply
 • Irma

  24/05/2016

  Yeash! De vlog is awesome geworden!
  En ik vond het heel leuk dat je spontaan besloot om nog een livechat te doen (:

  Reply
 • Dana

  24/05/2016

  Leuke lijst! Ik schrik iedere keer van je SFX project op snapchat :’)

  Reply

Geef een reactie