RITUALS SUMMER LE: THE RITUAL OF KARMA!

Bij mijn stage had je unieke kerstpakketten, zo kreeg je een giftcard die je mocht uitgeven bij verschillende winkels o.a. kledingwinkels, schoenenwinkels, maar ook bij Rituals! Waar ging ik naar toe? De dichtstbijzijnde Rituals winkel in Almere. Een hemel op aarde waar ik mijn eerste items kocht, vandaag deel ik met jou de nieuwe summer limited edition van Rituals!

Rituals the Ritual of karma

Niet alleen sprak het mij aan vanwege de nieuwe producten, maar ook de naam van de collectie is typisch iets voor mij, namelijk The Ritual of Karma!We weten dat Karma een dish ijskoud kan serveren, maar ditmaal met een lichtzoet bloemengeur van witte lotus, wat gecombineerd is met bergamot.

Rituals the Ritual of karma

De combinatie van deze voedende ingrediënten geeft een zijdezachte huid én een heerlijke geur na gebruik, maar ook de badkamer ruikt goddelijk. De doucheschuim bevat rijk aan voedende bestanddelen, maar als je je gebruinde teint langer wilt behouden, raden zij je aan om voor de doucheolie te gaan!

Rituals the ritual of karma

De shimmer bodycrème maakt de huid zacht en laat een subtiele, maar gorgeous glinstering achter. Het is belangrijk dat je je huid optimaal behoudt door eens in de zoveel tijd de boel gronding te scrubben! De nieuwe suikerscrub van Rituals zit boordevol oliën, voedt en revitaliseert tegelijkertijd de huid.

Rituals the ritual of karma

Een body mist die ook kunt dienen voor het bed, vandaar de naam Bed & Body Mist, bevat géén alchohol, verzorgt de gevoelige huid en laat zowel op de huid als het beddengoed een verfrissende geur achter. Om volledig in de zen-zone te komen, brand dan de kalmerende geurkaars in de woon-, slaap- en/of badkamer voor een speciale sfeer tijdens de zwoele zomeravonden! Combineer dit met de stijlvolle geurstokjes voor een extra geursensatie in huis!

Rituals the ritual of karma

De prijsklasse ligt een tikkeltje hoger, maar het is het waard! De douchefoams knal ik er doorheen, omdat ik er elke dag mee douche. Ja, ik bedoel écht elke dag. Happy Buddha, zalige memories! Ben je nog niet bekend met het merk? Ga dan eens naar de winkel, zoek een geur uit, swatch de producten, probeer ze uit, ik durf te wedden dat jij ook weggaat met een bad- en/of doucheproduct!

Heb jij al een oogje op de nieuwe limited edition van Rituals? En wat is jouw favo product van het merk?


2 Comments

 • Mariëlle

  25/05/2016

  Ik vind het er zoooo mooi uitzien! Maar ik koop nooit Rituals voor mezelf haha :P

  Reply
 • Irma

  25/05/2016

  Wauw, die verpakking!
  Ik koop Rituals niet zo snel voor mezelf, maar ik vind het altijd leuke kadootjes!
  Ben benieuwd naar de geur (:

  Reply

Geef een reactie