TREKPLEISTER 1+1 GRATIS OP MAKE-UP + GEZICHTSVERZORGING! 

Voor deze make-up acties leef ik, want dit geeft je de mogelijkheid om wat nieuws uit te proberen, buiten je comfort zone te gaan of gewoon het dubbele aantal halen van die items die je al zo graag wilde hebben of al in bezit hebt. Hierdoor kan je geld besparen, ondanks dat je met meerdere producten vertrekt! De Trekpleister heeft namelijk een driedaagse 1+1 gratis actie op zowel make-up producten als gezichtsverzorging!

TREKPLEISTER

Vanaf vandaag, vrijdag 27 mei, kun jij zaterdag 28 mei én zondag 29 mei 2016 terecht bij de Trekpleister in jouw buurt om je goodies in te slaan. De make-up merken zoals Rimmel, L’Oreal Paris, Maybelline en Max Factor zullen beschikbaar zijn, maar vergeet niet dat je ook de gezichtsverzorgingsproducten mag combineren met die van de reiniging!

TREKPLEISTER

Check op de website van de Trekpleister of er bij jou eentje in de buurt zit, zodat jij jouw make-up en/of gezichtsproducten kunt gaan scoren! Alle combinaties zijn mogelijk, behalve als het product al in de aanbieding is en let op, op = op! Sla je slag!

Ga jij deze dagen een bezoekje brengen aan de Trekpleister?


4 Comments

 • Mariëlle

  27/05/2016

  Ik vind het zo jammer dat Catrice niet telt, dat is nou net het dierproefvrij merk haha!

  Reply
 • Irma

  27/05/2016

  Altijd fijne acties, maar helaas niet dierproefvrij, dus niet aan mij besteed :)

  Reply
 • Merel

  27/05/2016

  Wel jammer dat het alleen om deze make up merken gaat.. Vorig jaar/half jaartje geleden was dit er ook maar dan gold de actie op alle makeup merken. Als Ik tijd heb ga ik misschien toch wel even kijken

  Reply
 • Nadia

  29/05/2016

  Ik sprong helemaal happy op de fiets, mijn foundation was op en die had ik bij een perspakket gehad. Hij kost 16,-, maar is echt de perfecte kleur voor mij. Kom ik daar aan, ren naar het Max Factor schap, begint de foundation kleurencollectie bij nummetje 45 en ik moet 40 hebben :(

  Reply

Geef een reactie