GIGI HADID MEETS CYNTHIA!

Het is net een maand geleden, maar die radars in mijn hoofd maken sindsdien nog meer overuren dan dat ze al deden, want jullie gaven mij een hoop inspiratie. Zowel gruwelijke looks waarvan ogen uit kassen bungelde, Disney figuren werden omgelegd, maar ook kreeg ik de vraag of de dame die regelmatig op het witte doek straalt in de USA naar Nederland wilde halen speciaal voor een Gigi Hadid Meets Cynthia!

gigi hadid makeup

gigi hadid makeup

Haar looks zijn adembenemend, heel natuurlijk, maar ook rustgevend én ideaal voor de warmere dagen die er nu aan komen. Ze heeft een sunkissed skin met veel bronstinten, simpele nude looks met veel glans en Nederlandse roots waarmee ze een Guess campagne in 2012 mee binnensleepte!

gigi hadid makeup

gigi hadid makeup

We willen dat ook met de zomerse dagen alles op zijn plek blijft zitten, vandaar dat ik start met de Etos Aftershave Balsem. Daaroverheen de Too Faced Shadow Insurance, alleen op de oogleden, zodat ik meteen met mijn wenkbrauwen aan de slag kon. Deze wilde ik namelijk in met de INGLOT Freedom System Eyeshadow 342.

gigi hadid makeup

gigi hadid makeup

Bij mijn foundation pakte ik het anders aan door bij de Max Factor Miracle Match Foundation shimmers toe te voegen met de Artdeco Golden Bronze Oil Drops! Deppend bracht ik het met de beautyblender aan, voegde wat meer toe voor nog meer shine en fixeerde het geheel met de Oriflame Giordani Gold Sheer Powder.

gigi hadid makeup

gigi hadid makeup

Luchtig vormde ik met de BeeBee bronzer mijn jukbeenderen in vorm. De compacte shimmery bronzer bestaat uit drie delen en ik koos ervoor om met de donkerste tint te beginnen. Ook dit pareltje bevat een glansje, maar door het subtiel te houden valt het niet op. De middelste tint op de appels van mijn wangen om met de lichtste kleur de hoogtepunten van het gezicht aan te pakken. Highlighter is life!

gigi hadid makeup

gigi hadid makeup

Mijn wimpers krulde ik voor een zwoel oogopslag, voorzag de wimpers van een royale laag mascara. Deze is ook van Artdeco, de Long lashes Mascara in het zwart, waardoor ze ineens SKY HIGH gingen! My gawd, ik voel een nieuwe holy grail aan komen! Een neutrale lipgloss op de lippen, natuurlijk Pristine Nude van Max Factor, hoe kon het ook anders!

gigi hadid makeup

De looks van Gigi zijn amazing, alhoewel ze vaak weinig tot geen oogmake-up draagt. De ene keer verschijnt ze met een fijne shimmer, soms wat heftiger, maar negen van de tien keer is het subtiel. Ze is een plaatje, de look was requested en ik snap waarom! SHE GORG!

Ken jij Gigi? En wat vind je van haar looks?

EDIT: De foto’s zijn een tikkeltje lichter gemaakt i.v.m. nieuwe setup.

3 Comments

 • Laura

  28/05/2016

  Aaah je wimpers zijn zo mooi! Ben de heftige(re)looks gewend van je, dit staat je amaaaaazing

  Reply
 • Derek

  28/05/2016

  Looking fabulous

  Reply
 • Irma

  29/05/2016

  Oehh girl die shimmery bronzer laat je shinen!
  Gigi ziet er inderdaad altijd stunning uit!

  Reply

Geef een reactie