VIDEO: DE #48UURLIVE VLOG!

Van Halloween sprong ik over in kerst, oud en nieuw, mijn horror film en vervolgens een nieuwe uitdaging, namelijk de vierde editie van het jaarlijkse BEAUTY KONING evenement! Vorig jaar was het nog een twijfel gevalletje, maar begin 2016 maakte ik het officieel. Geen nagels meer toen we vrijdagavond 29 april 2016 om 20:00 uur van start gingen!

#48UURLIVE 2016 vlog

Het zweet stond op mijn voorhoofd, want de zenuwen deden mij bijna de das om! We knalden meteen met een massive groep van de Koningsquad de vrijdagnacht door, maar niet helemaal, want je Koning had een schoonheidsdutje nodig. Hier en daar deed ik tijdens de challenge een dutje, probeerde mijn stem aanwezig te houden en genoot van de geweldige, maar dan ook echt uitmuntende sfeer in de livechats!

Klik hier als je de vlog niet kunt bekijken.

De livechats waren afgeladen met fantastische dolls, wauw. Het was zó gezellig, ik heb écht genoten! Zoveel inspiratie opgedaan, zoveel nieuwe vriendschappen gesloten én de complimenten.. WAUW. Het was één van de drukste #48UURLIVE ooit! Het vloog voorbij, maar gelukkig hebben we daarvoor de #48UURLIVE 2016 vlog!

#48UURLIVE 2016 vlogDe looks van de drie dagen!

Het liefst hield ik elk weekend een #48UURLIVE, want het was mind-blowing! Ik wil je graag bedanken voor je komst, maar ook de gezelligheid die je meebracht, de mooie avonturen die we hebben meegemaakt en de lieve woorden die zijn gedeeld! Wauw, wat een evenement.. wat een pure vorm van liefde! Dankjewel, ik houd van jou! #KONINGSQUAD

Special thanks to sponsors:

#48UURLIVE 2016 vlog

#48UURLIVE 2016 vlog

#48UURLIVE 2016 vlog

#48UURLIVE 2016 vlog

#48UURLIVE 2016 vlog

#48UURLIVE 2016 vlog

#48UURLIVE 2016 vlog

Was jij bij de #48UURLIVE? En hoe vond jij het?

#cynthforpresident

3 Comments

 • Kiss & Make-up

  29/05/2016

  Ah wat zie ik je toch graag bezig :-) Ben echt zo blij dat het zo’n success wel, en dat op elk minuut van de 48 uur live! Zoveel reacties, moet echt heerlijk voelen om mensen zo betrokken te zien. Zelfs als dat betekent dat je niet echt kan gamen, haha.

  Reply
 • Irma

  29/05/2016

  Jaaa en wat heb je het weer ONTZETTEND goed gedaan! Door jouw harde werken was het weer onvergetelijk.
  Well done, hun!

  Reply
 • Mariëlle

  02/06/2016

  De 48 uur live was leeeeuuk :D alleen jammr van me internet verbinding dus niet alles kunnen volgen :'( mja volgende keer beter :D

  Reply

Geef een reactie