FOTD: SLOW SUNSET.

Het is een tijd geleden dat ik voor mijzelf in de full face make-up zat, want bijna al mijn looks van de afgelopen periode, na de #48UURLIVE, bevatten nauwelijks oogschaduw. Vaak na zo’n ‘naakte’ periode kom ik terug met uitbundige looks, maar dit keer wilde ik geel in de look betrekken. Okergeel. Felgeel. Gewoon geel, maar ik wilde niet een kopie creëren van mijn eigen look en toen kwam dit.. de slow sunset!

oranje makeup

oranje makeup

FACE:
Etos Aftershave Balsem
Oriflame The One Illuskin Foundation Natural Beige
Oriflame Giordani Gold Sheer Powder
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Ben Nye Colorless Face Powder
NYX Blush Taupe
NYX Blush Cinnamon
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34

oranje makeup

oranje makeup

oranje makeup

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
Zoeva Naturally Yours Palette
Too Faced Natural Eye Palette
Morphe Brushes 35 Color Glam Palette 35B
INGLOT Freedom System Eyeshadow 10
INGLOT Freedom System Eyeshadow 30

oranje makeup

oranje makeup

oranje makeup
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34
INGLOT Freedom System Eyeshadow 342 (=brows!)
W7 In The Mood Palette (=highlighter + brows!)
Essence Oogpotlood All I Want
HEMA Eyeliner Zwart
Wimperkrultang
Primark Nepwimpers “Define” + DUO Lash Glue Dark-Tone
Artdeco Long lashes Mascara Zwart

oranje makeup

oranje makeup

oranje makeup

LIPS:
Make-up Studio Lipliner No. 05
INGLOT Freedom System Eyeshadow 34

oranje makeup

oranje makeup

De foto’s zijn anders, omdat ik opzoek ben naar mijn nieuwe fotografeerspot in mijn kamer, aangezien mijn inloopkast weg is. Daar zat ik meestal in, waardoor de foto’s nu een ander licht hebben, inclusief een achtergrond waar niks op te zien is, haha! Hier en daar schuif ik door, maar de zonsondergang in de ooglook vond ik helemaal het einde! Het is compleet anders geworden dan dat ik wilde, dat neemt niet weg dat ik er enorm tevreden mee ben. Ah, feels good to be back!

Hoe zat jouw make-up de afgelopen weken?


4 Comments

 • Mariëlle

  30/05/2016

  Wat een rustige look voor jouw doen hihi, ik ben bij jou extreem gewend he ;) Maar ik vind hem erg mooi!!

  Reply
 • femketje

  30/05/2016

  jij staat ook echt goed met elke kleur :D

  Reply
 • Eva

  31/05/2016

  Hele mooie look!!

  Reply
 • Irma

  06/06/2016

  Prettah!
  Ik vind de foto’s wel leuk met zo’n groene achtergrond!

  Reply

Geef een reactie