7 FRUSTRATIEPUNTEN IN DE MAKE-UP!

Schrale oogleden met rode vlekken, omdat je zo vaak je winged eyeliner hebt weggeveegd, vanwege de kromme lijnen die een dronkaard nog rechter loopt. Het liefst pak ik mijn tattoo machine erbij, zodat ik op een good-eyeliner-day de boel for life kan laten zitten.. Make-up frustraties.. hallo, wel-ko-k.. ARCH!

makeup frustratie

1. Smokey eyes, love them! Hoe heftiger, hoe mooier, alleen bij het aanbrengen van de lijnen in de crease gaat het nog weleens mis. Ineens zit de andere kant hoger, dus breng je wat meer links aan, dan wat meer bij rechts en vervolgens zit je tot je wenkbrauwen. Ja, het verschil qua grootte kan wel eens, ik bedoel altijd, een pain in the ass zijn.

makeup frustratie

2. Je vergeet weleens je eyeprimer aan te brengen, wat dacht je van de blendbasis, zodat je geen vlekken of randen in krijgt of je pakt teveel oogschaduw op en je blend en blend en blend en blend, maar niks helpt. Die rand, die krijg je er niet meer uit. Randen in oogschaduws, hak mijn hoofd eraf.

makeup frustratie

3. Geweldige lipsticks met de tofste kleuren, vooral rood, maar over tien minuten loop je met een bloedbad rond op het gezicht. Je lipstick gaat uitlopen, rent als een gek buiten de lijnen en het is één gevlekte rotzooi. Crap. Probeer het dan maar te corrigeren, wat niet lukt als het staint.

makeup frustratie

4. Daar komt die dan, waar ik nog veel last van heb, mislukte eyeliners! Uitgelopen krengen die er niet zin in hebben. Vreemde wings, geen sierlijke vleugels, maar verdorde dikke flappen. Niet volledig dekkend, groter aan de andere kant, lager bij links of een punt stompje.. NEE.

makeup frustratie

5. Het hooikoortsseizoen komt eraan, grapje, ik heb het, het hele jaar door, ogen die tranen en snot uit mijn neus. Stiekem altijd met glitters! Tranende ogen aan de buitenste ooghoeken. Janken, janken nog meer janken en je wing is gone. Story of my life. Of aan de binnenkant van je ooghoeken dat je highlighter een vieze bende wordt.

makeup frustratie

6. Een dagje zonder make-up is lekker, helemaal als je heftig in de plamuur hebt gezeten voor een aantal dagen moet je huid ademen, maar wat als je vuurrode oogleden hebt? Hoe kan dat nou? Ja, door die paarse oogschaduw van gisteren. Oogschaduws die stainen, not done! Oké, ik heb het ervoor over om met dikke rode panda ogen rond te lopen.

makeup frustratie

7. Het is een veelgestelde vraag, want iedereen wilt weten hoe je die korreltjes in je binnenste ooghoeken kunt weghouden, maar helaas is daar geen oplossing voor. Het is een frustratiepunt van vele, make-up in je ooghoeken. Houd op met mij!

Ondanks al die frustratiepunten blijf ik een grote liefde hebben voor make-up! Op sommige dagen breng ik alles schots en scheef aan, maar je hebt er ook hele goede tussen zitten die het meer compenseren met de rest. Mijn make-up hart is groot, héél groot!

Wat zijn jouw frustraties in de make-up?


8 Comments

 • Kiss & Make-up

  31/05/2016

  Een eyeliner zetten en dan merken dat je niet symmetrisch bezig bent, I hate that, zeker omdat vele eyeliners zo snel drogen en dan moeilijk te corrigeren zijn. En dat tegen ’t eind van de dag mijn foundation er niet meer uitziet door mijn supervette huid…

  Reply
 • Eva

  31/05/2016

  Jup hele herkenbare frustraties!
  Lippenstift op je tanden, ook aardig irritant.
  Geen enkele trucje werkt bij mij..

  Reply
 • femketje

  31/05/2016

  verdorde dikke flappen :’) epic omschrijving!

  Reply
 • Nienke

  31/05/2016

  Zoo veel dingen zijn herkenbaar! Helaas..

  Reply
 • Manon

  31/05/2016

  Ohja hooikoorts, het hele jaar door pff

  Reply
 • Sabine

  31/05/2016

  Heel herkenbaar allemaal meh! Vooral de eyeliner. Ik heb 1 oog die gewoon nooit mee wil werken, freaking irritant *huilt*

  Reply
 • Derek

  31/05/2016

  Ja ik begrijp dit echt precies

  Reply
 • Irma

  06/06/2016

  Oh my god ja hooikoorts.
  Zo’n lekkere loopneus en als je je neus wil snuiten zit je zakdoek vol foundation…

  Reply

Geef een reactie