Brittany Brousseau Meets Cynthia!

Het is een verdwaalde look op Pinterest die regelmatig mijn feed passeert, maar ergens herken ik de make-up look, het gezicht, maar ook link in mijn website eraan. Is de look eerder voorbij gekomen? Het model, ook het gezicht achter de make-up look, bracht een bezoekje aan Nederland, waarvoor ik haar wist te strikken voor een.. Brittany Brousseau Meets Cynthia!

Brittany Brousseau makeup

Mijn hart slaat een slag over bij het zie van de kleurencombinatie, de blik van Brittany, maar ook hoe ze de make-up look presenteert, adembenemend. Haar huid is net van porselein, de lipstick breekt het contrast open, zoals bloed bij special effects makeup. Het geheel klopt, vandaar dat dit een ijzersterke foto is die regelmatig wordt gerepind!

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

Net zoals Queen B. wil ik mijn huid zo glad hebben als een babybil, vandaar dat ik begon met mijn favoriete primers, namelijk de Etos Aftershave Balsem en de Too Faced Shadow Insurance. Meteen aan de slag met de gezichtsuitdrukking door mijn wenkbrauwen in te vullen met de INGLOT Eyeshadow in 342 en de donkerbruin uit de W7 In The Mood Palette.

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

Het gezicht kreeg een nieuwe wending, namelijk met de nieuwe foundation van NYX! De Stay Matte but Not Flat foundation in Ivory camoufleerde al aardig wat van mijn oneffenheden, maar voor meer zekerheid voegde ik de NYX HD Photogenic Concealer op de hoogtepunten van het gezicht, bounce alles in elkaar met de beautyblender en fixeer het met de Ben Nye Colorless Face Powder.

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

Een luchtige contouring met de NYX Blush in Taupe, Bellàpierre Mineral Blush in Desert Rose op de wangen, aangezien zij ook redelijk aangezette wangen heeft en de oranje warme tint hier perfect bij matcht. Geen highlighter? Wel highlighter? Het is altijd tijd voor highlighter! Casual Elegance uit de Zoeva Naturally Yours Palette op de jukbeenderen, neusbrug en kin + voorhoofd.

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

De ogen zien er moeilijker uit dan gedacht, want ik bracht een zachte huidkleur, een tikketje donkerder uit de Morphe Brushes 35B Palette op de oogleden, uit de 88 Matte Warm Palette viste ik een taupekleurige tint voor in de crease en blende Sexpresso in de outer v, maar ook deels over het ooglid heen voor jet juiste ombre effect.

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

De donkerbruine kleur nam ik ook mee onder het oog, trok een sierlijke eyeliner met de vloeibare liner van de HEMA. Een oogpotlood, All I Want, van Essence op de waterlijn, wimpers krullen, zodat de Artdeco Long lashes Mascara in het zwart erdoorheen gezigzagd kan worden, zodat de nepwimpers van de Nagelfabriek kunnen worden vastgeplakt met de DUO Lash Glue in DarkTone.

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

Brittany Brousseau makeup

Mijn lipcombinatie, daar werd dik spontaan verliefd op! Ik begon met de Soft Matte Lip Cream van NYX in de kleur Vancouver en ging vervolgens eroverheen met de dieprode kleur genaamd Cherry Skies van NYX, de Liquid Suede Cream Lipstick. Magnifiek. Het maakte de look helemaal compleet. Volgens mij heb ik een nieuwe look voor mijn dagelijkse activiteiten, YAS, BABY!

Kon jij de make-up look? En wat vind jij van de lipcombo?


3 Comments

 • Eva

  04/06/2016

  Prachtige look!

  Reply
 • femketje

  04/06/2016

  okay ik hou van die donkere vampy lip <3 soooo prettehhh!

  Reply
 • Irma

  06/06/2016

  WAUW, gorgeous!
  DIE LIPPEN OH MY GOD PERFECT.

  Reply

Geef een reactie