VIDEO: SNAPCHAT Q&A MET NAAB!

Sinds de livechat van de #48UURLIVE waar Naab in voorbij kwam, kreeg ik massaal de vraag wanneer de roodharige draak weer verscheen in een gloednieuwe video! Jullie wilden graag dat we iets van een Snapchat Q&A (=question and answer) gingen opnemen, zodat jij ons beter kunt leren kennen! Van bijnamen tot aan ons lievelingseten waar jij ons in de nacht voor kunt wakker maken en inderdaad, SHE BACK!

Snapchat

We doen het wat rustiger aan dit keer, maar alsnog hoor je ons rare opmerkingen maken, gekke bekken trekken en eindelijk kon ik na al die jaar Sam eens terugpakken, haha! Dit is trouwens opgenomen voor de #48UURLIVE, maar we hebben ook een nieuwe gepland staan voor de komende periode, waarin we over gaan naar beauty producten.

Klik hier als je de Snapchat Q&A niet kunt bekijken.

Heb geduld, she will be back.. Heb je geen geduld? Niet getreurd, want we hebben ook een shoplog opgenomen van Amerikaanse foodies, de smerige, maar ook echt ranzige bean boozled challenge, waarvan ik nog steeds de gore nasmaak van in mijn mond heb en een KIKO shoplog en Primark shoplog van een tijd geleden!

Wat is jouw bijnaam?


One Comments

  • Kiss & Make-up

    05/06/2016

    Aaah Cynthia, je ooglook, zo mooi! Mijn favoriete quote is ‘Life is short, eat dessert first’. En misschien ook ‘Brute force, if it ain’t working you’re not using enough of it’ lol :-) De NARS Sheer Glow die werkt bij mij dus eeecht niet… de finish ziet er gewoon echt niet mooi uit. Zo jammer. Ligt waarschijnlijk wel aan mijn huidtype, hoor. En jaaaa, Cynthia, jij kan echt zalig gekke bekken trekken en er TOCH nog cute uitzien.

    Reply

Geef een reactie