FOTD: IJSKOUD.

Was het nou maar de temperatuur van mijn hart, want dan zaten we in de vrieskoud. Tenzij het om mijn passie gaat, mijn bezoekers en mijn liefde voor eten, want dan is het hier bloedheet, haha! Ik had zin in iets geks, iets met oogschaduw, aangezien ik veel neutrale looks droeg met nauwelijks een likseltje op de oogleden. Ditmaal in FULL GLAM!

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

FACE:
Be Creative Makeup Photo Perfecting Primer
Oriflame The One Illuskin Foundation Natural Beige
Oriflame Giordani Gold Sheer Powder
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Ben Nye Colorless Face Powder
NYX Blush Taupe
MAC Fafi Blush Fashion Frenzy
KIKO Clics System Eyeshadow 272

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
NYX Jumbo Pencil Milk
Zoeva Metallic Stones Palette
KIKO Clics System Eyeshadow 272
Etos Oogpotlood Wit

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw
INGLOT Freedom System Eyeshadow 342 (=brows!)
W7 In The Mood Palette (=brows + highlighter!)
Artdeco Long lashes Mascara Zwart
Wimperkrultang
Primark Nepwimpers “Define” + DUO Lash Glue Dark-Tone

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

LIPS:
KIKO Clics System Eyeshadow 272
LA Splash Lip Couture Matte Lipstick OG Ghoulish

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

blauwe oogschaduw

Je zal nooit raden welke blush ik op de appels van mijn wangen heb zitten? Inderdaad, gewoon eentje van MAC, dit was namelijk nog uit de periode dat zij niet op dieren testen. Ik adoreer de koele ondertoon erin, waardoor mijn gele ondertoon het wat rustiger aandoet. De zachte roze kleur matcht met de lipstick, de highlighter en de gehele blauwe oogschaduw look. YAS baby, YAS!

Draag jij blauwe accenten in je make-up look?


2 Comments

 • Irma

  06/06/2016

  Staat mooi, die blush van MAC!
  En dem buns girl! Maken het helemaal af :)

  Reply
 • femketje

  06/06/2016

  that GLOW <3

  Reply

Geef een reactie