Last week, we were thankful for.. #104

De week begon vrij moeizaam, hier en daar ging er veel mis, maar dinsdag was de klapper. Moe, projecten die niet verliepen zoals het moest en wat personal things. Woensdag knalde ik door en donderdag kreeg ik een e-mail met de tekst, ik quote: “U heeft het nieuws gehaald!” De Huffington Post publiceerde namelijk een artikel over mijn horror film! Last week, we were thankful for.. 

“Blood makes you related, but loyalty makes you family.”

Het artikel met de Koning Squadhet nieuwe nummer van Trisha Paytas – Inecto Kokos conditioner – 7,400,000 views op mijn video! – Get Ready With me video’s van Jeffree Star en Trisha – My Strange Addiction + Freaky Eaters – Catfish marathon – social media bijhouden – twixtaart van Mom – Hart of Dixie – bezig zijn met SFX looks – The Body Shop Piñita Colada body butter + shower gel – doorwerken – Red Hot Chili Peppers – Lush “Baked Alaska” Zeep – Utopia marathon – vroeg opstaan – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum – het mooie weer – de release van Jeffree Star zijn palette + highlighters! – buiten de deur werken – de samenwerking met WrecklessEating! – leuke activiteiten plannen – onweer spotten – mijn snelle to go lookde Huffington Post die mijn horror film deelde!!! – uiteten – mijn film setup – beefrolls met cheddar en teriyaki saus – middagje winkelen – ijskoude mojito met Captain Morgan en limoen – Inecto kokos body butter + showergel – vrije dag – softijs met chocoladesaus – het verbeteren van mijn gezichtsverzorging – buns – de zon in de avond – vuurwerk – vooruitwerken – uitgaan in het weekend – de video met Naabinterview met Knappe Koppen4,000 views op mijn horror film!

De #48uurLive YEAH – Salmiak Napoleons, yum – le boyfriend kunnen zien ondanks zijn drukke schema – na 6 jaar de moed beginnen te vinden voor het starten van een Youtube kanaal – laatste werkdag bij de Albert Heijn, finally! – geen stapels schoolwerk for once – voorbereidingen voor de excursie naar New York in juni  – donder, bliksem en regen, aw yeah – Netflix – Degrassi terugkijken met nostalgie overload – nieuwe pakketjes binnenkrijgen – konijnenpantoffels, ‘nugh said. Floor

1) Ik ben dankbaar dat ik vrijwilligerswerk kan doen en dat ik mijn hobby fotografie kan doen. 2) Dat het me eindelijk gelukt is om mijn blog te maken (heb trouwens een hele nieuwe blog gemaakt!) 3) Ik ben mijn ouders dankbaar dat ze me steunen wanneer ik eenv moeilijke dag heb en wanneer iets niet lukt dat ze me motiveren om nooit op te geven dat ik de vrijheid krijg om me zelf te mogen zijn. 4) Ik ben mezelf dankbaar dat ik me nooit, maar dan ook nooit, mezelf aanpas aan mensen en dat andere maar moeten accepteren dat ik misschien een beetje anders ben. 5) Ik ben dankbaar dat we elke dag in vrijheid mogen leven en elke dag kunnen eten en drinken. 6) Ik ben me ouders dankbaar dat ze me stimuleren om verder te komen met fotografie en dat mijn verjaardagscadeau daarom ook Photoshop elements 14 is! “Zoo blij meee!” :-D 7) Ik ben dankbaar dat ik de keuze gemaakt heb om nooit volwassen te worden (want kom op het leven als een volwassen iemand is toch dood saai haha!) 8) Ik ben dankbaar dat mijn broer gekookt heeft vandaag. 9) Thank god! Wat was ik vandaag dankbaar dat de hond luisterde, wauw, dat mag ook wel eens gezegd worden, haha! Puber dat het is. 10) Ik ben dankbaar dat JIJ dit gelezen hebt! ;-) Mariëlle

Weekend – KFC – Tappum – oreo uit de hele wereld bij Jamin – WeHeartIt – Essence – ASMR – mijn teruggevonden nagellak van Gosh: 06 ‘ Frosted soft pink – mijn opa zijn verjaardag – bubble tea – Victoria’s Secret – kwasten van de Primark – telefoonhoesjes – Snapchat – Ariana Grande – macaroni – emoji’s – Blond Amsterdam – Nutella – parfum van Marc Jacobs > Daisy Dream Forever – mintgroen – de livechat van Cynthia – winacties – inspiratie van Pinterest – het bekijken van skydive video’s – Idols – kip – het veel te late moederdag cadeau voor mijn moeder – NYX Lipcream ‘ Istanbul – Urban Decay – AliExpress – mijn nieuwe ketting – 1D parfum ‘ One moment – Anastasia – Anastasia Dipbrow. – Kyara

53 abonnees op mijn kanaal – de livestream van Cynthia – Met m’n oom naar de speelplaats – awesome reacties – King Squad – Duinrell – al het lekkere snoep/chocolade – mijn bæ – lipgloss – de kermis – popcorn – cadeaus kippen voor mams – m’n iphone – m’n cammie. – Verena

Waar was jij twee weken terug dankbaar voor?


3 Comments

 • Irma

  08/06/2016

  Love it!
  Leuk om van meerdere mensen hun lijstje te lezen.
  En dat artikel van de Huffington Post was AWESOME!
  Ik was dankbaar dat ik weer heb geskyped met zuslief aan de andere kant van de wereld :)

  Reply
 • Charlotte

  08/06/2016

  Ik ben dankbaar voor… De eerste 12 backers voor mijn debuutalbum op Indiegogo! — radler op het terras — yoga in het park — de lieve en vrolijke paskamerdame van de Primark — zoveel peultjes aan mijn doperwtenplanten! — opeens twee kiempjes van tomatenzaadjes waarvan ik niet meer had verwacht dat ze iets zouden doen — een van mijn vrienden is afgestudeerd — 72% pure chocola uit de kleedkamer van volbeat (don’t ask) — mijn eerste facebook ad — heel veel bloginspiratie — komend weekend naar belgië met mijn oude studentenvereniging

  Reply
 • Kyara

  08/06/2016

  Haha, super leuk om mijn lijstje terug te zien! ☺

  Reply

Geef een reactie