THE BODY SHOP Piñita Colada Shower Gel + Body Butter!

Als ik denk aan de zomer, dan denk ik aan het drinken van cocktails in de volle zon op het terras, het goede leven! Maar ook aan mijn huidverzorging en laat The Body Shop nou net mijn gedachten hebben gelezen door een nieuwe special edition uit te brengen, namelijk de zomerse Piñita Colada collectie!

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

Zo dronk ik laatst kokoswater, word je overspoeld met de gezonde smoothies die op elke Instagram-feed staan vermeld en spot ik regelmatig bij ons de mooiste zonsondergangen. Ja, de zwoele zomeravonden zijn officieel begonnen en hoe kun je die mooi beëindigen? Juist’m, met de goddelijke nieuwe producten!

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

De Piñita Colada Shower Gel komt in een redelijk kleine fles, namelijk 250 ml. Dankzij de transparante verpakking kun je goed de inhoud in de gaten houden, wat trouwens vrij veel weg heeft van een romige, maar gekoelde piñita colada cocktail! Daarop zit een zwarte dop, een vrolijke, maar zonnige opdruk, inclusief een goddelijke kokosnoot en een stuk ananas.

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

De structuur van de shower gel is vrij apart. Het oogt wat glibberig en gelei, maar niet dat het uit je handen valt, want dankzij de glycerine heb je er aardig wat controle over. Hierdoor kan je het gemakkelijk aanbrengen op je lichaam, moet je wel je best doen om het op te schuimen, wat alleen maar een goed teken is vanwege de ingrediënten! Daarnaast glijden de waterdruppels zo van je af, dankzij het laagje wat achter blijft.

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

Het schuimt lekker, maar wat pas echt goddelijk is, is de geur! Oh, wauw. The Body Shop blijft mij verbazen met de lekkere geuren die zij weten uit te brengen, want ook Dreams Unlimited als parfum was een favorietje. Het is rijk, vol en een tropische ervaring in de badkamer. Je ruikt de kokosnoot, de ananas, maar ook een zuurtje wat lijkt te neigen naar limoen. Zoet, maar niet over done.

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

Een grote pot vol met liefde, namelijk de Piñita Colada Body Butter, speciaal voor de normale tot droge huid! Net zoals de shower gel bevat ook deze ananassen en kokosnoot extract van de Caribbean. Opnieuw dezelfde verpakking als de shower gel, transparant, zwarte deksel met daarop de zomerse afbeelding van het fruit wat in de butter zit verwerkt.

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

Bij het openen van de pot zie je meteen een opgeklopte romige butter waar je je tanden in wilt zetten. Niet? Wacht maar tot je het ruikt! Het oogt vrij dik, maar het is luchtig op de huid, waardoor je weinig nodig hebt, smeert goed uit en wordt ook vrij snel opgenomen. Ook dit pareltje is weer een geschenk uit de hemel, want de geur van verse ananassen, opengebroken kokosnoten en dat grijpende zoetje pakken je in.

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

Mijn huid is extreem droog, waardoor ik ook in de zomer body butter gebruik, zelfs met de hittegolven in Nederland, maar tot nu toe heb ik voldoende gehad aan de volle cremes van The Body Shop. Ook de Piñita Colada Body Butter weet mijn huid te voeden waar het nodig is zonder dat het plakt, afgesloten voelt of te weinig voor mijn tere huid.

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

THE BODY SHOP Piñita Colada

Het is een perfect duo voor in de zomer, vooral door de geweldige geuren die elkaar versterken! Alleen bij de body butter heb ik een opmerking die ik graag wil vermelden, namelijk dat de smaak vreemd is. Als ik mij heb ingesmeerd, vervolgens mijn gezicht doe met mijn gezichtscrème en vervolgens langs mijn lippen lik, dan proeft het vreemd. Niet lekker. Dit voorkom ik nu door mijn gezicht als eerst te doen of gronding mijn handen te wassen, problem solved!

THE BODY SHOP Piñita Colada

Sinds ik deze producten in bezit heb, ben ik écht bereid om naar The Body Shop te rennen, hun hele assortiment op te kopen, maar ook om vaker een shower gel met een bijpassende body butter te gebruiken, omdat het één geheel wordt. Het vult elkaar aan, waardoor mijn zomer niet meer stuk kan! Ik hoop deze nog in te kunnen slaan als ik binnenkort in Amsterdam ben, want ze zijn de moeite waard, helemaal als je een liefhebber bent van de kokosgeur of de piñita colada!

De dierproefvrije producten van The Body Shop, de Piñita Colada Shower Gel van 250 ml is verkrijgbaar in de webshop voor €7,00, waar je ook de Piñita Colada Body Butter van 200 ml  kunt vinden voor €16,00!

Heb jij producten van The Body Shop? En welke collectie is jouw favoriet?


5 Comments

 • Mariëlle

  09/06/2016

  De verpakking vind ik weer leuk en ook de geur lijkt me heerlijk! Ik koop alleen nooit The Body Shop producten voor mezelf haha!

  Reply
 • Kiss & Make-up

  09/06/2016

  Ik gebruik ook zonder problemen body butter het hele jaar door. Deze geur klinkt zuhoooooo lekkerrrrr…

  Reply
 • beautifulday4makeup

  10/06/2016

  Ik ben erg benieuwd om deze geur waar te nemen in de winkel

  Reply
 • Irma

  10/06/2016

  Oooh, I think I’m gonna love this one!
  Girl, don’t get me started about body butters die niet goed smaken.
  Ik kon me een keer niet inhouden en heb toen een likje genomen van de kokos body butter.
  Well, big mistake!

  Reply
 • Vanessa

  13/06/2016

  Deze collectie lijkt me heerlijk voor de zomer. Ik ben zo benieuwd naar de geur!

  Reply

Geef een reactie