TALK: WAT IK JAREN GELEDEN NIET KON MET MAKE-UP, MAAR NU WEL! #2

Voor mijzelf maak ik regelmatig lijstjes met wat ik nog wil doen, wat ik wil bereiken en wat ik wil leren, ook make-up gerelateerde dingen staan op deze wenslijst. Zo leerde ik mijzelf met bronzer werken, het opzoeken van mijn jukbeenderen, het trekken van kaarsrechte eyeliners met sierlijke krullen en het blenden van mijn oogschaduw! Ook leerde ik mijzelf..

makeup

1. Werken met glitters was een pure hel! Dikke plakkaten, fallout to the max en geen goede lijm, waardoor niks bleef zitten. Afgelopen december voelde ik ineens de vibe om dit te verbeteren, koos voor een andere lijm, nieuwe glitters en BAM. Ik straalde met de feestdagen en zelfs in januari koos ik ervoor om de glitters te behouden. Mission accomplished!

makeup

2. Uren van te voren opstaan in de hoop dat ik er twee wenkbrauwen op kon tekenen. Ja, de struggle was real bij je Koning. Het duurde heel lang, voordat mijn makeup tijd ging inkorten, maar het is gelukt! Inmiddels kan ik binnen 20 à 30 minuten een volledige make-up look erop zetten. Oké, geen oogschaduw, maar wel een gorgeous lipstick!

makeup

3. Het is nog steeds moeilijk om het uit te voeren, maar dankzij de make-up look van Rihanna ging het mij gemakkelijker af dan verwacht, namelijk de cut crease! Het is een kwestie van buiten de lijnen werken, scherpe, maar fijne make-up kwasten en een goed gepigmenteerde oogschaduw, waarmee je de boel kunt schoon trekken.

makeup

4. Op mijn jaarlijkse bucketlist staat ook iets SFX, hoe kon het ook anders! Ditmaal wilde ik mijn skills gaan perfectioneren, waaronder de huidwax zodanig in de huid blenden, waardoor je het niet meer ziet zitten. Laatste was ik bezig met een look, keek terug en dacht missie behaald! Ik wil dit ook met meerdere dingen gaan doen, maar hey, beetje bij beetje!

makeup

5. Het vervagen van de kleuren in mijn arcadeboog alsof het niets is, maar ook een lichte kleur op het middelste gedeelte van mijn ooglid, dit laten doorlopen naar mijn crease en ook een dotje aan de onderkant. WAUW. Het experimenteren met make-up looks gebeurt de laatste tijd steeds meer, een dingetje wat op het lijstje stond!

Het oppakken van mijn nagels lakken is alweer gelukt, dat ging trouwens ook niet bepaald smooth, maar de laatste tijd hard het ook sneller uit, aangezien ik vroeger lak! Mijn wenkbrauwen hebben een vaste vorm, kleur en afwerking, mijn lipstick gaat er uitstekend op en de longlasting is een stuk beter dan voorheen! We komen er wel!

Wat wil jij graag leren nog? En wat kon jij eerst niet, maar nu wel?


3 Comments

 • beautifulday4makeup

  10/06/2016

  Ik vind dit eigenlijk wel herkenbaar, want ik dacht vroeger dat ik nooit een mooie fijne eyeliner zou kunnen zetten. Nu lukt mij dat zelfs op de trein :) (soms met een foutje, maar dat vind ik dan niet zo erg)

  Reply
 • Mariëlle

  10/06/2016

  Hihi ik heb er eigenlijk nooit zo bij stil gestaan, maar ik weet zeker dat de technieken beter worden!

  Reply
 • Irma

  10/06/2016

  Mijn make-up sneller doen gaat ook steeds beter!
  En ik wil nog héél graag een goede cut crease kunnen maken, maar daar is nog veel oefening voor nodig haha!

  Reply

Geef een reactie