Last week, I was thankful for.. #105

Wakker worden, telefoon checken, niks. Opnieuw wakker worden, met één oog mijn telefoon checken, niks. Dit ging zo’n aantal uur door, totdat ik opstond, mijn dag begon en het eerste telefoontje miste. Oké, misschien was het iemand anders. Vervolgens ging mijn iPhone opnieuw over, ditmaal met Cynthia van NYX met het mooie nieuws dat ik in de top 20 zat! AAHHHH! Last week, I was thankful for..

nyx face awards nl

Het behalen van de top 20 van de #NYXFaceAwardsNL! drankje doen met mijn mokkels – oogschaduws van INGLOT – bezoeken van Amsterdam – warme avonden – biefstuk salade met zongedroogde tomaten – goed geholpen worden bij de klachtlijn van PostNL – doordeweeks uitgaan met mijn bro – de grote box met goodies van NYX! – lieve comments – nog steeds het leuke interview van KnappeKoppen het publiceren van make-up tutorials – Daddy Issues van Trisha Paytas – mijn video die bij MakeupActie werd gepubliceerd! – lunchen met Naab – Billy Idol – Young E. – Hart of Dixie – lunchen met het NYX team en de top 20! – naar Starbucks voor een frappuccino – doordeweeks uitgaan – 3800 abonnees! – Mom’s tonijnsalade – mooie zonsondergang – Utopia – Red Hot Chili Peppers – creëren van kleurrijke looks – verdergaan met mijn kamer – The WeekndLot weer zien! – Be Creative Makeup Photo Perfecting Primer – buiten de deur werken – begonnen aan mijn NYX Face Awards look voor de tweede ronde – 7,600,000 views op mijn video! – watermeloen – tekenen voor volwassenen.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • femketje

  11/06/2016

  jaaaa zo trots op je dat je bij de top 20 zit :D

  Reply
 • Irma

  12/06/2016

  Jaaa, whoehooe! Wat een goede week was dat voor jou!
  Ik ben al héél excited voor je volgende NYX look!

  Reply

Geef een reactie