VIDEO: NYX FACE AWARDS NL UNBOXING TOP 20!

Inmiddels ben ik aan mijn vingers begonnen, aangezien ik geen nagels meer over heb, want het brengt aardig wat zenuwen en stress met zich mee, namelijk de NYX Face Awards van Nederland! Wat zou het volgende thema zijn? Wat zit er in het magische pakketje en wat is die MEGA grote box?!

nyx face awards nl unboxing top 20

Vorige week op een maandagmiddag ontving ik een telefoontje met het toffe nieuws dat ik door was naar de volgende ronde en in de top 20 van de allereerste NYX Face Awards Nederland stond! Hierbij werd het thema opgestuurd in een box. Althans, dat dacht ik. Niet te weten dat er een massive doos zou aankomen met een inhoud aan make-up waar je U tegen zegt! Ben je er klaar voor om te worden weggeblazen?!

Klik hier als je de unboxing niet kunt bekijken.

Vorige week zondag bevond ik mij in Amsterdam met de andere winnaars en winnaressen uit de top 20 en het NYX team – wat trouwens reuzegezellig was! Dat was ook de avond dat ik met mijn eigen look aan de slag kon gaan, nadat ik mijn vragen had neergelegd bij het NYX-team. Het was een strijd qua ideeën voor het thema met de Super Heroes vs. Super Villains, maar al snel had ik wat ik wilde. Het schreeuwde mij, het is mij, het is wie ik ben en waarvoor ik sta, check hier mijn entry look voor de volgende ronde! AHHH, het is zo spannend! De inhoud is gigantisch, de goodies zijn amazing en ik kan niet wachten tot de uitslag!

Heb jij producten van NYX? En wat staat er nog op jouw wishlist?


4 Comments

 • femketje

  12/06/2016

  Koning Squad FTW :D

  Reply
 • Mariëlle

  12/06/2016

  Gefeliciteerd meid, je verdient het absoluut!! En wat een pakket, NIET normaal!!!

  Reply
 • petra

  12/06/2016

  Waauw, super! Helemaal verdiend!! En nu ben ik zooo benieuwd naar je look!!

  Reply
 • Sabine

  12/06/2016

  Mijn gawd wat een pakket!! Team koning ftw! Ben enorm benieuwd naar je look!

  Reply

Geef een reactie