Artdeco Golden Bronze Oil Drops!

De eerste warme zonnestralen doen mijn huid verlangen naar nog meer zon, want zodra het bolletje aan de hemel hangt, ben ik in de buitenlucht te vinden. Helaas valt het deze week wat tegen in Nederland, maar Artdeco vrolijkt ons op met een nieuwe zomerse collectie die zowel warme bronstinten bevat als intens blauwe kleuren. Tijd om binnen no-time je huid een sunkissed effect te geven met de Golden Bronze Oil Drops!

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Zelf heb ik ooit een pers evenement van Artdeco bijgewoond op een persdag, toen kwam ik voor het eerst met het merk in aanraking. Ze hebben een groot assortiment, unieke producten, waaronder de lipsealer. Hierdoor blijft je lipstick zitten als een huis, maar ook de Golden Bronze Oil Drops vallen hieronder! Helaas staan zij, Artdeco, nog steeds op de lijst die op dieren testen.

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Artdeco Golden Bronze Oil Drops
Artdeco Golden Bronze Oil Drops

De verpakking is to die for, want het schattige glazen flesje is sierlijk gedecoreerd met de naam van het merk, inclusief wat het product is en de gebruiksaanwijzing op de achterkant. Een zwarte schroefdop, waardoor je makkelijk de druppels kunt doseren door met je vinger op de onderkant van de flacon te tikken. Schudden voor gebruik is een must voor een mooier eindresultaat!

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Met de bronzen druppels kun jij je huid een tintje egaler maken voor in de zomer, dagen als de zon niet schijnt, maar je er toch sunkissed uit wilt zien, maa het is ook ideaal om je foundation een sprankelende boost te geven! Zelf heb ik de laatste optie geprobeerd in mijn Meets Cynthia voor een verbluffend eindresultaat!

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Goud, gele, maar ook bronzen shimmers met een brons gekleurde olie. Het ruikt heel verfrissend,  maar ook tropisch, want ik spot een hint van kokos erin. Totaal niet overheersend, maar het is er wel. Geparfumeerd is het zeker, maar de tropische zwoele geur past bij de Golden Bronze Oil Drops. Daarnaast trekt de olie vrij snel in, voedt het de droge huid, dankzij de jojoba-olie en wordt het gekalmeerd door de bisabolol.

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Mix het met je foundation, waardoor de shimmers zich eenvoudig verdelen, de bronzen ondertoon je huid ietsjes donkerder maakt, zowel zonder als met foundation krijg je een schitterende glow. Je hebt weinig nodig van het product, zonder dat het je foundation vettig of olieachtig maakt. Het verdeelt zich makkelijk, hoopt niet op en doet je stralen.

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Artdeco Golden Bronze Oil Drops

Wist je dat het een multifunctioneel product is? Je kunt namelijk ook de olie aanbrengen in je haar, zowel de punten als voor een awesome glow rondom je manen! Volgens Artdeco is het ook makkelijk eruit te wassen. Het is een leuke toevoeging voor in de zomer als je van een zongebruinde huid houdt met extra glow!

De Artdeco Golden Bronze Oil Drops van 13 ml is verkrijgbaar bij o.a. de Douglas voor €19,95.

Heb jij producten van Artdeco in bezit? En wat vind jij van de golden drops?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  13/06/2016

  Je huid ziet er echt zo beautifully sunkissed uit! Ik vreesde een beetje voor glitter overkill, maar nee hoor, heel mooi.

  Reply
 • femketje

  13/06/2016

  oehh pretty on the skin :D

  Reply
 • mariëlle

  13/06/2016

  Ik zou het niet snel kopen want ik weet of ik het vaak zou gebruiken, maar het is wel echt een leuk product!

  Reply
 • Irma

  13/06/2016

  Ziet er mooi uit!
  Jammer dat ze nog steeds op dieren testen.

  Reply

Geef een reactie