VIDEO: MIJN EVERYDAY MAKE-UP LOOK MEI 2016!

Als ik buiten de deur werk, heb ik geen zin om volledig in de make-up te zitten, aangezien ik dan gefocust ben op het uitwerken van artikelen, het opdoen van inspiratie en lekker chill achter mijn computer aan de slag wil gaan. Het is daarnaast ook mijn snelle look voor on the go als ik weinig tijd heb of gewoon geen zin!

everyday makeup

De laatste tijd geniet ik van de wat luchtige make-up looks waardoor ik langer kan blijven liggen, maar er toch verfrissend uit kan zien, zonder er teveel tijd in te moeten steken. Een felle lipstick is altijd de key tot een betere look als je de aandacht van de ogen wilt afleiden als je bijvoorbeeld te moe bent, geen oogmake-up draagt of omdat je ervan houdt. Een laagje mascara, geen oogschaduw, maar wel extra veel highlighter!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Zowel groene als blauwe lipsticks, maar ook rode of juist neutrale varianten kunnen hier uitstekend bij! Geen lipstick? Ga dan voor een winged eyeliner als je niet zonder kunt. Het is trouwens ook een perfecte look voor naar school, het werk of een sollicitatie, alhoewel ik dan voor een wat minder aanwezige kleur zou gaan, maar aan de andere kant.. YOLO!

Hoe ziet jouw snelle to go look eruit?


2 Comments

 • Kiss & Make-up

  19/06/2016

  Die lipstick is echt wel POW, haha :-) Zo heb je inderdaad helemaal geen oogschaduw nodig.

  Reply
 • femketje

  19/06/2016

  that GLOW :D <3

  Reply

Geef een reactie