Last week, I was thankful for.. #106

Het is een chaotische periode, maar er zijn veel leuke dingen gebeurd en activiteiten die nog steeds plaatsvinden! Hard liet ik mijn hoofd kraken over mijn NYX look, kopte ik de grond weg, doordat ik flauwviel en behaalde een nieuw record aan abonnees! Two week ago, I was thankful for..

“Trust the vibes you get,
energy doesn’t lie.”

Watermeloen – in de zon zitten – vooruitwerken – mijn NYX Face Awards look uitwerken – BBQ! – The Weeknd – zwoele zomeravonden – cola met ijs – Piñita Colada collectie van The Body Shop – uitmesten van mijn make-up stash + het inrichten van mijn make-up kast – Hart of Dixie – 3900 abonnees – het artikel over mijn horror film behaalde de homepage van Movie Pilot in maart! – Killercolours die mij volgt op IG! – avondje weg – Mom’s homemade jodenkoeken – de gorgeous Illuminator van NYX in Enigmatic – het behalen van 14,000 abonnees op QueenKingSFX! – fotograferen van nieuwe producten – de gezellige livechat! – sporten – mijn beslissing om twee video’s te publiceren voor de komende tijd – creatief bezig zijn – schoonmaken van mijn kamer – de laatste dingen inrichten van mijn kamer – Banksy’s schilderij – de zomerse hoosbuien – Pinkpop live kijken op TV – rust nemen – voice over gesprekken op WhatsApp – My Big Fat Gypsy Wedding.

Waar was jij twee weken dankvaar voor?


One Comments

  • Irma

    20/06/2016

    3900 abonnees? Look at you now hun!
    Een stijging van hier tot Tokio!

    Reply

Geef een reactie