MEGA SNAPCHAT OVERZICHT #6: Werk, NYX en Urban Decay Event!

Nog een klein deel van februari, maar ook maart, april en mei doen ook nog mee! Van uitjes in Amsterdam tot aan de NYX Face Awards, een hele reeks aan make-up looks en het Urban Decay evenement. Avondjes uit met mijn broeders, food pictures en nog meer leuke dingen! Check mijn HUGE Snapchat overzicht van de afgelopen periode!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

De laatste tijd varieer ik veel van werkplek, zo ben ik regelmatig buiten de deur te vinden! Heerlijk om op een andere plek te worden geïnspireerd. Het levert veel nieuwe ideeën op!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Hardlopen met het mooie weer, waarom niet?! De laatste weken is dat wat veranderd, maar zodra mijn bloeduitslagen terug zijn en ik mij beter voel, zal ik weer aan de slag gaan! Toentertijd was ik flauwgevallen en tijdens het hardlopen moet ik niet de grond wegkoppen, haha!

snapchat overzicht

Hier leef ik voor, het krijgen van fanmail! Niets is leuker om pakketjes of brieven te ontvangen, laat staan als het van de geliefde Koning Squad is! Doe een extra postzegel in de enveloppe en jij kan van mij een brief terug verwachten! Mijn postadres vind je hier.

snapchat overzicht

Mom was jarig! Ze maakte goddelijke foodies die ik publiceerde op Snapchat, namelijk de bladerdeeg hapjes met brie, gehakt en pizza ingrediënten.. NOM!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht
snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Negen van de tien keer verschijnt mijn make-up look op Snapchat, maar niet allemaal halen ze het overzicht. Dit keer besloot ik meerdere make-up looks erin te plaatsen, omdat mijn kleurencombinatie zo verschilt, haha! Van geel tot aan rood, nude tinten, de klassieke pin up look, groen, blauw, paars en ga zo maar door! Bijna alle looks vind je in de categorie FOTD!

snapchat overzicht

Het sushibeleid is veranderd, maar als ik er ben, geniet ik drie keer zoveel!

snapchat overzicht

De HEMA heeft een rijk assortiment aan kleur, aan producten, maar ook verschillende items, zoals lip potloden, lipsticks, de glosses zijn wat exclusiever geworden, hun eyeliners hebben allerlei kleuren, echt heel verleidelijk als je langs loopt. Ik ga ook altijd met een product weg of een douche foam! Aanradertje trouwens.

snapchat overzicht

Dit is eind januari, begin februari geweest, namelijk de Super Bowl met goddelijke goodies! Het team waarvoor ik was, de Denver Broncos tegen de Carolina Panthers, mijn voorkeur lag bij de Broncos!

snapchat overzicht

Het goede leven met de Naab, buiten de deur werken, genieten, ideeën delen, meningen uitwisselen and so on, and on, and on! 

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Eigenlijk gaat het zo, we gaan vaak eerst uiteten, want dat is POWER FOOD, vervolgens aan de slag op verschillende plekken in Lelystad, zodat we beide rustig ons werk kunnen doen! Zelf schrijf ik voornamelijk artikelen, zowel reviews als de TALK-artikelen. Ah, ik houd hiervan!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Mijn allereerste NYX Face Awards NL entry look, namelijk Sneeuwwitje die een zoutzuur appel ontving. Ja, de Naab, waarvan het idee kwam, is best ziek, maar verdomd goed, want hiermee haalde ik de volgende ronde!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Op een zondag snel naar Amsterdam voor de NYX lunch met de dames en heer uit de top 20! Na een lange tijd zag ik ook Lot weer, wat enorm leuk was, gezellig bijgeklets en leerde ik ook de gezichten achter bepaalde social media’s en blogs kennen!

snapchat overzicht

AH, sinds ik mijn krultangen zo opruim ben ik verkocht! Het is zo netjes, zo schoon en vooral ruim. Hierdoor kan ik meer krultangen opbergen, dus kom maar op people! Check hier trouwens de tutorial.

snapchat overzicht

Ik heb zulke slechte humor..

snapchat overzicht

Vervolgens kreeg ik deze box thuis gestuurd van NYX, wat een feest!!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Met daarin alle NYX goodies die je mocht gebruiken voor je tweede NYX Face Awards look, want ik was namelijk door naar de Top 20! Een award met een soort van certificaat én héél véél make-up! Check hier de unboxing, want het is MASSIVE!

snapchat overzicht

Ik haat het om mijn kwasten te wassen. Correctie, haatte! Sinds een tijd heb ik een nieuwe ‘techniek’ als het ware om mijn kwasten nog schoner te krijgen, nog sneller en alles is helemaal vet vrij. Binnenkort laat ik het zien in een artikel!

snapchat overzicht

Mijn kamer heb ik verbouwd, daarvan komt nog een andere Snapchat overzicht, maar dat betekend ook, HALLO NIEUWE MAKE-UP KASTEN! Een nieuwe make-up stash komt eraan, maar ik moet nog enkele dingen afronden, voordat ik deze opneem. Ah, ik heb zoveel ruimte, YAS!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Waaronder deze producten, want ik ben ook nog steeds bezig met het fotograferen van mijn NYX goodies, mijn nieuwe aankopen van KIKO en meer. Ah, ik houd ervan! Volg mij op Snap, dan krijg je ook een deel mee van de producten!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Niet alles verschijnt op de website, vandaar dat ik Snapchat gebruik als een soort van mini platform waar ik producten laat zien of het proces in make-up looks, als ik ergens naar toe ga, het begin van het swatch proces enzovoort.

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Dankzij mijn follower Ismay kleur ik regelmatig in het volwassenen kleurboek speciaal met geometrische vormen. Ik ben verkocht, zo ontspannend, maar zo tof om te doen!

snapchat overzicht

Oma was jarig, dat moet gevierd worden, ook de aller jongste van de familie was aanwezig! Het kleine dotje is net een jaar oud.

snapchat overzicht

En wat doe je om de kleine mokkels te vermaken? Juist’m, vissen kijken! Van kleins af aan waren wij bij Opa en Oma, gingen we met zijn alle de vissen voeren, pootje baden en met je vingers in het water zitten. Het zijn de mooiste karpers die ik tot nu toe heb gezien. Zo verzorgd, zo groot en zo kleurrijk!

snapchat overzicht

We gingen naar de paranormale beurs, even handje laten lezen, kaartjes leggen, pokeren, oké, dat dan weer niet, haha! Nadat we waren geweest bezochten we ook de Starbucks, bijtanken, na bespreken en plannen maken voor een fissa in de avond!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Mijn allerlaatste NYX Face Awards look, namelijk die van de Top 20! Mom maakte mijn jurk op maakt, zorgde voor nog mooiere mouwen en pimpte de gehele jurk! Helaas is je Koning niet door, maar ik ben zo ontzettend trots op mijn Koning Squad! De support was AMAZING, de liefde was FANTASTISCH en alle deelacties om te stemmen, wat een pak van mijn hart! Check hier trouwens mijn video!

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

Zelf ben ik niet zo van de evenementen, maar toen ik een Urban Decay invite in mijn postbus zag liggen én de Naab mocht meenemen, moest ik wel gaan! Een badass riem met alleen maar lipsticks van UD, de kleuren zijn eindeloos, komen in 8 verschillende finishes en je kunt alles bekijken in dit persbericht wat ik toen schreef! Helaas was het heel donker binnen, waardoor ik weinig tot geen beeldmateriaal kon schieten. De video’s missen, maar die waren wel op Snapchat!

snapchat overzicht

Zo kom ik nooit bij de Starbucks, zo ben ik er ineens een aantal keer in het jaar!

snapchat overzicht

Zodra ik een toffe korting zie, gooi ik deze op Snapchat! Ik vermeld daar de kleine dingen die ook Twitter-waardig zijn, maar ik zag ineens dat ze bij de Action Miss Sporty verkochten, alleen niet te weten dat ze op dieren testen. Dat weet ik nu wel, such a shame..

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht

snapchat overzicht
snapchat overzicht

Een mini tutorial op het einde, van op deze look ben ik écht trots! Totaal niet verwacht dat het zo uitpakte, maar ook kleine tutorials verschijnen het social media front. De tutorial staat op mijn Engels kanaal, QUEENKINGSFX!

snapchat overzicht

Op Snapchat  deel ik ook veel persoonlijke kiekjes, veel video’s over bepaalde situaties, rants, maar vele make-up looks, make-up producten en als ik ergens ben. Vaak halen deze foto’s niet het Snapchat overzicht, omdat ik Snapchat ook een uniek platform wil behouden en stiekem vergeet ik veel dingen op te slaan. Gekke foto’s zijn alleen geschikt voor Snapchat, HAHAHAH! Add me on Snapchat via de Snapchat code of mijn naam QueenKingg!

Heb jij Snapchat? Wat is jouw naam? En wat zie jij graag?


3 Comments

 • Mariëlle

  24/06/2016

  Wow wat een uitgebreid verslag hihi! Er zitten mooie creaties tussen. Ik heb je gezien bij Urban Decay maar ik moest helaas alweer op tijd gaan :(

  Reply
 • Irma

  24/06/2016

  Jaaa, leuk om zo’n overzicht te zien!
  Die galaxy hand vind ik nog steeds supertof!

  Reply
 • femketje

  24/06/2016

  ik vind nog steeds dat je in de top 5 thuis hoort XD

  Reply

Geef een reactie