VIDEO: ACTION, KRUIDVAT EN LIDL SHOPLOG!

Mijn make-up kast heeft een lege lade, waardoor ik deze dringend moet vullen, haha! Daarom besloot ik na een lange tijd weer een bezoekje te brengen aan de Action, maar ook omdat mijn babydoekjes op waren. Een goed excuus om grondig de make-up afdeling door te spitten, alhoewel ik heel wat andere dingen meenam. Vandaag neem ik de koopjes van de Action shoplog met jou door!

Action shoplog

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken.

Alsof ik in de kokoshemel ben beland, want ik zwem het liefst in een bad vol met kokos crème. Zou het mogelijk zijn? Want de potten zijn spotgoedkoop bij de Action, daarnaast ben ik heel benieuwd naar de foundation van zowel de Lidl als die van Catrice, aangezien ik een nieuwe nodig heb en ze zijn beide budget! Natuurlijk komen er reviews van de producten, maar laat mij in de comments weten welke je graag wilt zien, zodat die voorrang hebben en eerder zullen verschijnen!

Heb jij nog iets gekocht bij de Action? Kruidvat of ging je langs de Lidl?


3 Comments

 • Jamie

  26/06/2016

  Die van de Action eerst aub. Dankzij jouw goeie review over Max & More draag ik nu mascara van € 0,99. En eerlijk, 30x goedkoper dan mijn laatste mascara en 3x zo goed :)

  Reply
 • femketje

  26/06/2016

  ff offtopic: ik ben verliefd op je ooglook :D

  Reply
 • Vanessa

  11/07/2016

  Leuke shoplog! De neusstrips van de Action gebruik ik ook, ze werken prima en zijn spotgoedkoop. Verder gebruik ik ook graag scheerschuim om me te scheren. Momenteel ben ik het scheerschuim van de Lidl aan het testen. Als je nog op zoek bent naar een dierproefvrije deodorant, dan kan ik die van Cattier-Paris aanbevelen. Je ooglook ziet er trouwens prachtig uit!

  Reply

Geef een reactie