FOTD: DOM-INATION.

Je hebt mij er wel vaker over gehoord dat ik iets nieuws wilde proberen qua make-up, maar het lukte mij nog niet echt, omdat ik niet volledig buiten de comfort zone ging, totdat ik enkele Snaps zag van Dominique. Haar looks zijn het einde, haar kleurencombinatie is waarvan ik droom en ineens zag ik het licht.. YAS BABY, YAAAS!

artistieke makeup

artistieke makeup

FACE:
Be Creative Makeup Photo Perfecting Primer
NYX Stay Matte but Not Flat Foundation Ivory
NYX HD Photogenic Concealer Porcelain 01
NYX Blush Taupe

artistieke makeup

artistieke makeup

artistieke makeup
NYX Highlight & Contour Pro Palette
GOSH Prime’N Refresh Eye Primer
Ben Nye Colorless Face Powder
Bellàpierre Mineral Blush Desert Rose
KIKO Clics Eyeshadow 272

artistieke makeup

artistieke makeup

Ik besloot om gewoon ervoor te gaan zitten, kijken waar ik kwam en tot nu toe lukte het mij niet, omdat ik door de bomen het bos niet meer zag. Vorig jaar probeerde ik het, maar ik wilde teveel en wist niet waar ik moest beginnen, totdat ik het gewoon ging doen. Je laten gaan met make-up, emotie erin stoppen en proberen, dat was wat ik moest doen.

artistieke makeup

artistieke makeup

artistieke makeup

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
GOSH Prime’N Refresh Eye Primer
NYX Liquid Suede Cream Lipstick Kitten Heels
NYX Liquid Suede Cream Lipstick Cherry Skies
NYX The Skinny Mascara

artistieke makeup

artistieke makeup

artistieke makeup

artistieke makeup
NYX White Liquid Liner White
NYX Jumbo Pencil Milk
NYX Ultra Pearl Mania White
Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Redrum
Golden Rose Perfect Lashes Mascara
KIKO Clics Eyeshadow 272

artistieke makeup

artistieke makeup

artistieke makeup

LIPS:
NYX Liquid Suede Cream Lipstick Kitten Heels
NYX Liquid Suede Cream Lipstick Cherry Skies
NYX White Liquid Liner White

artistieke makeup

artistieke makeup

Weet je hoe tevreden ik ben met het eindresultaat? Een dikke 11. Het is mij eindelijk gelukt, want dit is wat ik wilde creëren. Nu ik een nieuwe deur heb geopend in mijn artistieke make-up kant, ben ik heel benieuwd wat ik nog meer ga maken. Het is een kwestie van durven en de drempel overstappen, want “your life begins outside your comfort zone.”

Maak jij weleens kunstzinnige make-up looks?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  27/06/2016

  Je hebt er weer een kunstwerkje van gemaakt, knap.

  Reply
 • femketje

  27/06/2016

  i LOOOOVE it :D we want more!

  Reply
 • beautifulday4makeup

  27/06/2016

  Ik vind het ergknap gedaan zeg

  Reply
 • Irma

  27/06/2016

  Deze is echt SUUUUPER GAAF.
  Definitely love it, onwijs creatief!

  Reply
 • Eva

  02/07/2016

  Geweldig!!
  Ik hou van jou stijl!

  Reply
 • Robin

  03/07/2016

  Super gaaf!! Maar jij kan ook alles hebben ♡

  Reply

Geef een reactie