Last week, I was thankful for.. #108

Deze week keerde ik volledig terug naar het ‘normale’ leven, begon ik aan mijn e-mail, ging ik aan de slag met dingen waarmee ik achter was geraakt, doordat ik tussendoor even flauwviel. Zo kwam ineens Orange is the New Black op mijn pad, luisterde ik 24/7 James Bay en deed ik wat dingen die ik niet snel zou doen! Last week, I was thankful for..

“Art is not what you see, but what you make others see.” – Georgia O’Keefe

Leftover sushi kanen – het verlengen van mijn blogdomein! – 5500 abonnees op YouTube! – schoonmaken van mijn kamer – James Bay – nagels lakken – artistieke make-up looks creëren – de liefde van de Koning Squad – Utopia – Mom’s pasta’s – Inecto’s douche producten – de zon – nieuwe dingen uitproberen in de SFX – vooruitwerken – spotten van een halve okergele maan – KIKO nagellak 25 – Black head killer masker – Orange is the New Black marathon – Momapopje – 8,100,000 views op mijn trypophobia video! – nieuwe make-up stoel gekocht – NYX Liquid Suede Lip Creams – een nieuw Snapchat overzicht – BBQ! – uiteten bij het sushi restaurant – dag uit mijn leven filmen – Pinterest – softijs met karamel – drankje doen op het terras – mijn dagelijkse Assepoester look – beefrolls met kaas en teriyaki saus – de NYX Illuminator Enigmatic – positieve bloeduitslagen – vakantiedagen plannen – productieve dagen – avondje uit met mijn bro – Mom’s homemade foodies – oldschool muziek – nieuwe werkplekken.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


2 Comments

 • femketje

  02/07/2016

  hoooraaaaay for leftovers :D lekkaaahhh!

  Reply
 • Irma

  03/07/2016

  Oehh, een dag uit je leven filmen?
  Die videos vind ik altijd te gek! Ik kijk ernaar uit!

  Reply

Geef een reactie