VIDEO HOW TO: GLITTER ROOTS!

Nog niet zo heel lang geleden publiceerde ik een artikel met het onderwerp dat er een nieuwe haartrend opkomst was, namelijk de glitter roots! Het is wel voor de daredevils die graag een Kesha-momentje in het haar willen beleven, maar inmiddels spot ik Jan en alleman ermee. Het pimpt je hairdo binnen no-time, het effect is waanzinnig en ideaal voor op festivals, feestjes of andere evenementen!

glitter roots tutorial

Het is vrij eenvoudig om te maken, want je hebt eigenlijk twee basisproducten nodig, waaronder de gel die je bij de drogisterij kunt kopen en de glitters bij de Action. Pas wel op, ben je blond? Of heel licht van haarkleur? Dan zou ik oppassen met de gekleurde glitters, je weet nooit of ze afgeven. Het geeft geen rotzooi op enkele glitters na, maar het is goed te doen!

Klik hier als je de haartutorial niet kunt bekijken.

Voor de video heb ik het wat dikker erop gelegd, zodat de camera het beter zou oppikken, maar als je wilt kun je er minder glitters aan toevoegen en beter verdelen voor het mooie ombre effect. Zelf ben ik verkocht, het geeft geen troep, is makkelijk uitwasbaar en je haar is on FLEEK! Als je mij kent, dan weet je dat ik graag match, wat ik ook hier heb gedaan, maar je kunt ook colorblocken als een échte badass.

Wat vind jij van de glitter roots? Iets voor jou?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  03/07/2016

  Hahahaha, je intro in die video, zalig :-) *SWOOP* Op de een of andere manier staat die glitter jou echt geweldig en normaal. Als ik dit deed zouden mensen me maar raaaaaaar bekijken hoor…

  Reply
 • femketje

  03/07/2016

  WOOOOOAAAAAAH ik moet dit echt eens proberen :D

  Reply
 • Eva

  03/07/2016

  Leuk voor een feestje of festival!

  Reply

Geef een reactie