Inecto Pure Argan Shower Crème + Body Lotion!

In het begin van mijn blog schreef ik al een review over één van hun producten, maar toen ik laatst de Action aan het leegkopen was, spotte ik een enorm assortiment van Inecto voor mooie prijsjes! Hun kokoslijn is mijn favoriet, maar ditmaal nam ik iets nieuws mee, namelijk lichaamsproducten van de Pure Argan collectie!

Inecto Pure Argan

Alleen de kokos body butter had ik uitgeprobeerd, maar volgens mij, pin mij er niet op vast, hebben de producten een nieuw uiterlijk gekregen, waardoor ze zijn beland bij de budgetwinkel. Mij maakt het niet uit, want ik besloot twee nieuwe flacons mee te nemen, namelijk de shower crème en de body lotion!

Inecto Pure Argan

Beide verpakkingen zijn redelijk groot, bevatten 250 ml aan product en worden geleverd in witte flessen met daarop bruine letters met de naam, maar ook die o.a. vermelden dat het om parabenenvrije producten gaat! Ook staan er arganzaden op afgedrukt, hieruit wordt de arganolie gewonnen.

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

Op naar de shower crème, want hiermee reinig je het lichaam, voordat je begint met het verzorgen ervan. Dankzij de knijpfles kan je makkelijk een hoeveelheid douchegel pakken, maar je hebt niet veel nodig, omdat het enorm schuimt en vrij vloeibaar is. Mijn huid wordt niet trekkerig na gebruik, maar het lijkt alsof er een verzorgend laagje achterblijft, wat klopt, aangezien erop de verpakking wordt vermeldt dat het gaat om een intensieve moisturizing.

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

IMG_9359

Hoe ruikt de shower crème? Zelf vind ik pure arganolie niet lekker ruiken, want het heeft een kenmerkende geur, waar je wel aan went. Alleen is de geur hier anders, veel bloemiger en een goede vleug aan zoetigheid! De odeur is vrij zacht voor jezelf, maar wel goed ruikbaar in de badkamer!

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

Doordat ik de body butter met de showergel van TBS had uitgeprobeerd, merkte ik hoe de geuren elkaar versterken, waardoor je nog meer uit je items kan halen. Vandaar dat ik ook besloot om een body lotion van de Pure Argan lijn mee te nemen. Deze komt ook in een knijpflacon, waardoor je opnieuw zelf de hoeveelheid bepaald.

Inecto Pure Argan

Inecto Pure Argan

De formule van de body lotion is luchtig, ideaal voor in de zomer, omdat het niet je huid afsluit + je hebt de voeding deels al van de shower crème, waardoor deze elkaar versterken.  Doordat lotion zo dun is, heb je weinig nodig en is het makkelijk smeerbaar, waardoor het snel intrekt! Het is voldoende voor mijn huid in de zomer, maar te weinig in de winter. Het doet zijn werking wel, maar als je een extreem droge huid hebt, dan zou ik liever bij een body butter blijven.

Inecto Pure Argan

De Inecto Pure Argan Body Lotion heeft een gelijke geur als de shower crème, alleen deze is net wat zwaarder en bloemiger, nog steeds met een zoetje, maar niet zo erg als het douche product. Hierdoor blijft de goddelijke argan geur om je heen hangen, ligt het op de huid en ruik je het ook terug in je kleding!

Het zijn lekkere verzorgingsproducten voor mooie prijzen, want niet alleen is het bij de Action spotgoedkoop, maar ook test Inecto niet op dieren! De Inecto Pure Argan Body Lotion is verkrijgbaar voor €1,39 en de Inecto Pure Argan Shower Crème voor €1,59!

Heb jij de Inecto producten bij de Action gespot? En heb jij ook enkele items in bezit?


One Comments

  • Irma

    04/07/2016

    Sounds good!
    Ik kan altijd nieuwe doucheproducten gebruiken!

    Reply

Geef een reactie