Last week, I was thankful for.. #109

Mijn week begon redelijk rustig, de maandag is echt voor behind the scenes, zodat ook daar alles georganiseerd kan worden! Er stonden leuke activiteiten op het schema, waaronder opa en oma die kwamen borrelen, maar ook een avondje weg met mijn broeders en de AWESOME livechat met de Koning Squad! Ook snoeide ik mijn haar, plande een kerstartikel in en was dankbaar voor..

“Forget the risk and take the fall.
If its what you want, then its worth it all.”

Het knippen van mijn haar – opruimen van mijn administratie – ASMR artist Mickelous Productions – Orange is the New Black – sporten – The Weeknd – vooruitwerken – homemade tonijnsalade – NYX Lipstick Doll – Utopia – 8,200,000 views op mijn video! – buiten de deur werken – schone en opgeruimde kamer – schrijven – inplannen van een kerstartikel – luisteren van kerstmuziek – M. – Red Hot Chili Peppers – creëren van artistieke make-up looksHopsin – NYX Liquid Suede Cream Lipsticks – klussen in mijn kamer – ontvangen van nieuwe make-up stoel! – bezig met nieuwe ontwikkelingen in de SFX – 5900 abonnees op YouTube! – Young E. – 10,000,000 views op mijn gehele Engelse kanaal QUEENKINGSFX!! – Moises Santos – gezellig borrelen met opa en oma – lila lipstickLana Del Reyde leuke livechat met de Koning Squad! <3 – Rock Werchter live meekijken – de valse someecards! – vrije zondag – 15,000 abonnees op het Engelse kanaal QUEENKINGSFX!!!! – Mom’s homemade pizza.

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


3 Comments

 • Kiss & Make-up

  07/07/2016

  Vind het echt super dat je YT kanaal het ZO goed doet! Je verdient ’t ook helemaal. Kan ik alleen maar van dromen. Ben te laat ‘op de scene’ gekomen vrees ik, no one notices my videos. lol.

  Reply
 • femketje

  07/07/2016

  gotta love lana del rey <3

  Reply
 • Irma

  07/07/2016

  Jaaa, wat een hoop abonnees girl!
  En kerstmuziek? Hahaha, kan het hele jaar door!

  Reply

Geef een reactie