EERSTE INDRUK VIDEO: MAKEUP DOEK!

Het is een bijzonder verschijnsel, want het product vliegt je om de oren! Iedereen heeft het erover, want de lappen stof doen make-up looks als sneeuw voor de zon verdwijnen, alsof ze bezig zijn met een goocheltruc! Hele special effects makeup looks met facepaint doen eraan geloven en ook je Koning raakte nieuwsgierig! Een makeup doek waarmee je alles eraf haalt zonder make-up reinigingsproducten? Dat klinkt als muziek in mijn oren!

Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

Het deed mij verbazen dat je daadwerkelijk je make-up kunt verwijderen met alleen een makeup doek! Voorheen gebruikte ik andere middelen om mijn hardnekkige gelliners eraf te halen, vervolgens stapte ik over naar pure olie en nu probeer ik het af te wisselen, waardoor de makeup doek een uitkomst is!

makeup doek

Mijn huid reageert er heel goed op, totaal niet rood, schraal of geïrriteerd, ook niet de volgende dag! Je hebt twee verschillende doeken, zelf heb ik de elite makeup doek, deze is verkrijgbaar in de webshop van Makeup Doek voor €14,95! Op dit moment hebben zij ook een actie dat je geen verzendkosten betaald, dus waar wacht je nog op?! Dit is een aanrader + een tof cadeau, want wie wil er nou niet tijd + producten besparen? Juist’m, iedereen!

Heb jij al kennis gemaakt met de makeup doek?


2 Comments

 • Jessica J.

  10/07/2016

  Indrukwekkend!

  Reply
 • femketje

  10/07/2016

  nice dat je ook een heftigere makeup look met liquid lippies er mee af haal :D handige first impressions vid ;D

  Reply

Geef een reactie