NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam!

Door de jaren heen heb ik al heel wat producten uitgeprobeerd, maar ik bleef steken bij de vloeibare blushes, vloeibare highlighters en creamy bronzers. Als ik ermee aan de slag ging creëerde ik enorme vlekken, totdat ik de NYX Born To Glow Liquid Illuminator in mijn handen kreeg. Tijd voor een nieuwe poging, een nieuwe kans en een nieuwe glans.

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

Een kleine, maar fijne tube met als kleur die van de highlighter zelf! Ideaal, want hierdoor zijn ze gemakkelijk uit elkaar te houden, aangezien er nog meer kleuren zijn, waaronder Gleam, Pure Gold en Sun Goddess. Op de tube staan de zwarte letters die perfetto matchen met de zwarte hoogglans dop. Op het etiket staat vermeld dat het gaat om een luchtige, vloeibare highlighter, inclusief de ingrediënten op de achterkant.

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

De kleur is haast identiek als de verpakking, want Sunbeam, zoals de liquid illuminator heet, is zachtroze, maar bevat een koele ondertoon, waardoor de dames en heren met een gele ondertoon deze eenvoudig kunnen dragen. HURRAY! Het is een hele luchtige formule, makkelijk te verdelen met je vingers, maar mijn voorkeur gaat uit naar de beautyblender voor een egaler effect.

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

Een highlighter bevat glitters, dit bevat de helft van de sterrenhemel want zowel de fijne microdeeltjes die glimmen spot ik ook de grovere glitters erin. Het is niet lelijk, absoluut niet, want de kleine glitters doen de grotere ondersteunen en vice versa. Zodra je je gezicht draait, zie je dat er een koele, witte shine eroverheen valt. Daarnaast kan je ook de illuminator opbouwen, zo intens en natuurlijk mogelijk.

NYX Born to Glow Liquid Illuminator SunbeamHier heb ik de vloeibare highlighter gecombineerd met een blauwe oogschaduw.

NYX Born to Glow Liquid Illuminator SunbeamHier heb ik de NYX Illuminator in Enigmatic eroverheen aangebracht.

NYX Born to Glow Liquid Illuminator SunbeamDit is opnieuw een combinatie van meerdere highlighters. Zoals je ziet kun je makkelijk zelf de intensiviteit bepalen.

Hoe ga ik te werk?
Om vlekken te voorkomen werk ik bovenop mijn poeder, draai ik dit om, dus eerst de vloeibare highlighter en dan mijn poeder krijg ik vlekken en oogt het oneffen. Met een beautyblender dip ik in het erwtje van de highlighter, je hebt weinig nodig, omdat het product zuinig in gebruik is, verdeel het op mijn jukbeenderen en voorhoofd. Laat het een minuutje opdrogen, knal daaroverheen een andere highlighter en je zal shinen als een diamant!

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

NYX Born to Glow Liquid Illuminator Sunbeam

De glitters verplaatsen zich niet, want als je eenmaal de liquid illuminator hebt aangebracht, zal deze muurvast blijven zitten. Natuurlijk kan je ook Sunbeam mixen met je dagcrème, met je foundation voor nog meer glow of als je iets extra’s wilt in je bodylotion, zodat je nog meer zal stralen! Zelf ben ik zot op de combo met een andere highlighter, omdat mijn highlight-gehalte een 11 moet zijn, hahaha!

De dierproefvrije NYX Born To Glow Liquid Illuminator in de kleur Sunbeam 01 is verkrijgbaar bij o.a. de Douglas voor €8,50.

Ben jij bekend met de highlighters van NYX?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  11/07/2016

  No one works that glow like you do, girl!

  Reply
 • femketje

  11/07/2016

  woahhhh die glow is killing :D

  Reply
 • Dit lijkt mij veel handiger! super goed product!

  Reply
 • Irma

  18/07/2016

  Wauw, wat is die mooi!
  Ik kan niet wachten op je reviews van de andere NYX producten!

  Reply

Geef een reactie