HIGHLIGHTEN, BRONZEN EN GLOWEN MET DE HEMA IN DE ZOMER!

Of de zon nu niet of wel schijnt, geen zorgen, want de dierproefvrije HEMA dekt jouw rug in de slechte tijden van de typische Nederlandse zomer met de nieuwe beautyproducten creëer jij binnen een handomdraai een natuurlijke sunkissed look met o.a. de stralende bronzers, highlighters, maar ook met kleurrijke nagellakken én mascara!

HEMA beauty zomer 2016

HEMA beauty zomer 2016

Het assortiment bij de HEMA blijft uitbreiden, ook dit keer hebben ze weer pareltjes, letterlijk en figuurlijk, in hun collectie, namelijk de Shimmery Dry Oil speciaal voor de dames en heren die een tintje donkerder willen in de zomer, maar dan wel de zongebruinde look met een gorgeous glittertje. Verkrijgbaar in twee soorten, namelijk voor Light Skin en de Dark Skin, beide zijn verkrijgbaar voor €5.

HEMA beauty zomer 2016

Om de huid nog meer de illusie te geven dat je uren in de zon heb liggen bakken, maak je gebruik van de Bronzing Powder! Opnieuw een prachtig product die van donker naar licht loopt met een peachy tint in het midden. Een mengel moes om zowel te contouren als te highlighten op een natuurlijke, maar zonnige manier! De HEMA Bronzing Powder is verkrijgbaar voor €6.

HEMA beauty zomer 2016

Nadat je je huid donkerder hebt gemaakt met onder andere de bronzer is het ook van belang dat je gaat highlighten, want de combinatie van bronzer en highlighter is KEY! Exact hetzelfde als de bronzer, ditmaal met een zalmkleurige highlighter aan de buitenste rand die steeds lichter wordt, namelijk met zachtroze en een vrij grove glitter. De HEMA Highlight Powder is verkrijgbaar voor €6.

Wat moet je met een mascara die je een sunkissed look geeft? Waterproof. Oh. Juist’m! Dankzij de waterproof mascara kan je gewoon naar het strand gaan zonder dat je je zorgen moet maken om de uitgelekte panda ogen na een duik in de zee. Waterproof is ook zweetproof, hurray! De HEMA Dramatic Lash Builder Waterproof Mascara is verkrijgbaar voor €6. Check hier trouwens mijn review over de niet-waterproof variant!

HEMA beauty zomer 2016

In de zomer veranderd de kleur op mijn nagels nog vaker dan de outfits op een dag dat je niets hebt om aan te trekken. Hahaha ja, the struggle is echt real, maar een nieuw kleurtje elke week is zo oppeppend, zo vrolijk, zo zomers! Twee nieuwe tinten, een bronzen gouden kleur genaamd Gold Hummingbird en een feestelijke oranje die bij de naam Orange Fiesta gaat! Beide nagellakken zijn verkrijgbaar voor €2,50!

Ik houd van de HEMA, kom er regelmatig, alleen al om te peeken of ze wat nieuws hebben, lekker swatchen, ben trouwens dol op hun douchefoams, maar de nagellakken zijn musthaves! Ze komen in de leukste en sprekende kleuren die je wilt dragen in de warme periode van het jaar, inclusief de highlighters en bronzers, zowel vloeibaar als de compacte poeders! Alle items zijn inmiddels verkrijgbaar bij de HEMA, zowel online als in de winkel!

Heb jij een van de bovenstaande producten al in bezit? En wat is een musthave voor de zomer?


One Comments

  • Mariëlle

    14/07/2016

    Ik zag de review bij Miss Lipgloss en werd niet laaiend enthousiast. Maar als ik in de buurt van een winkel ben, ga ik toch altijd wel even spieken :)

    Reply

Geef een reactie