IK HAAT HET ALS.. MAKE-UP EDITIE!

Dat de frustraties hoog kunnen oplopen in de make-up hebben we al eerder meegekregen, dat geldt trouwens ook voor de nagels, want ook daar heb je pijnlijke en irritante situaties. Ditmaal een nieuwe versie met make-up waar ik echt een hekel aan heb, maar het mij zo verdomd vaak gebeurd!

bad makeup days

Ik haat het als.. mijn foundation in mijn loopgraven van een rimpels trekken. Jeetje, wat kan ik mij daar toch groen en geel aan ergeren, vooral als mijn make-up net is aangebracht of zelfs tijdens het make-up proces ineens de lijnen verschijnen. Ik word ouder, ik vind het al erg genoeg dat ik bijna een kwart eeuw ben, benadruk het niet zo.

bad makeup days

Ik haat het als.. mijn wenkbrauwen de indruk geven dat ik heel verbaasd ben. Hier en daar komt het weleens voor dat ik van die bad eyebrow days heb, maar dan bedoel ik het ook rampzalig! Scheve wenkbrauwen, de binnenkanten kloppen niet, te hard, geen rechte of strakke lijnen en na tien keer corrigeren laat ik het ook maar voor wat het is.

bad makeup days

Ik haat het als.. mijn make-up zo mooi zit, zelfs na uren dragen en ik het er daarna moet afhalen! Soms wil ik gewoon de look die ik heb aangebracht en on fleek is dagenlang achter elkaar nonstop dragen. Het zit dan zo gorgeous dat ik het liefst ermee slaap, op sta en zo weer mijn dag kan beginnen. Weet je hoeveel tijd je bespaart? Ja, bizar!

bad makeup days

Ik haat het als.. mijn ogen geïrriteerd raken door de make-up producten en/of de wimperlijm in combinatie met mijn hooikoorts, waardoor het één grote huilbui wordt. Tranen voor het leven, beter bekend als het lekkende oog waar ik dan last van hebt. Alles gaat eraf, nepwimpers, oogmake-up, alles. Je traant continue, niet veel, maar beetje bij beetje, waardoor niet alleen je look wordt verpest, maar ook de huid rondom geïrriteerd raakt.

bad makeup days

Ik haat het als.. mijn hooikoorts opnieuw een rol speelt in mijn make-up-verpest-proces. Snotneuzen, loopneuzen of verstopte neuzen, maar als je je giechel moet snuiten en je hebt net je make-up erop zitten, dan weet je wat het betekend.. Bye bye foundation rondom je neus en hallo vlekken wat je niet meer kunt corrigeren. Story of my life.

bad makeup days

Ik haat het als.. mijn nepwimpers er prima thuis op zitten, maar als ik een stap buiten de deur doe en dat ze sneuvelen in de eerste beste windvlaag. Hierdoor gaan ze steeds losser zitten, zo erg een keer, dat ik er eentje verloor. Ik verloor gewoon een nepwimper, haha!

bad makeup days

Het was zonde van mijn wimper tho, want het was een nieuw setje, ik heb zelfs nog naar mijn fake eyelash gezocht. Ja, the struggle is real. Mijn lekkende ogen ook, het klinkt zo vies, daarom gebruik ik het ook, gorefreak. Soms heb je nou eenmaal van die bad makeup days, maar dat geldt ook voor bad picture days en bad hair days. Ja, we hebben het zwaar!

Heb jij hier ook last van?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  15/07/2016

  Hahaha, zo van die verbaasde wenkbrauwen zie ik bij veel meiden, vooral op IG om de een of andere reden. Not a good look ;-) Zelf vind ik het hatelijk als mijn perfecte basis weer begint te glimmen en glijden door mijn overactieve talgklieren.

  Reply
 • Nienke

  15/07/2016

  Haha, herkenbaar! Ik haat het als een foundation gaat vlekken of cakey op mijn gezicht is.

  Reply
 • femketje

  15/07/2016

  uhg ja, rimpels waar product in gaat zitten wonen alsof het een bunker in de 2e wereld oorlog is…. fuck rimpels, big time :’)

  Reply
 • Madeleine

  15/07/2016

  WHAHAHAHAHA ja die hooikoorts. ik ben echt 99% van het jaar verkouden en ben ik met een zakdoek in de weer. VRESELIJK.

  Reply
 • beautifulday4makeup

  17/07/2016

  sommige looks wil ik er ook niet afhalen als de avond eenmaal aangebroken is, maar jammer genoeg moet het wel

  Reply
 • Irma

  18/07/2016

  I know, I know, hooikoorts is a bitch.
  De struggle van je neus snuiten en de hele zakdoek dan onder de foundation zit!

  Reply

Geef een reactie