HILARY DUFF MEETS CYNTHIA!

Er kwamen wat dingen tussen, maar uiteindelijk spotte ik haar visagiste opnieuw in de wandelgangen, want die donkere ogen gecombineerd met een extreme nude lip, YAS BABY. Haar sitcom Lizzie McGuire was één van mijn favoriete shows toentertijd op televisie, hilarische en herkenbare situaties! Een nieuwe, maar enige echte Hilary Duff Meets Cynthia!

HILARY DUFF

HILARY DUFF

Het is een dame die meegaat met haar tijd, want ze schuift regelmatig voorbij met nieuwe kleurtjes in de manen, make-up looks die adembenemend zijn, maar ook schitterend zonder makeup. Zij is toch wel één van de celebs die redelijk down to earth is gebleven, geen vreemde schandalen heeft en een cute ass baby!

HILARY DUFF

HILARY DUFF

HILARY DUFF

Smokey eyes, ik blijf ze adoreren, maar eerst primen! Ik was een badass, koos voor de Etos Aftershave Balsem, maar ook de GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll On en de Too Faced Shadow Insurance over de oogleden en wenkbrauwen heen. Meteen vulde ik ook mijn gezichtsuitdrukking in met de INLOT Eyeshadow 342 en de NYX Eyebrow Cake Powder. 

HILARY DUFF

HILARY DUFF

HILARY DUFF

Verder met de foundation, want haar gezicht is spotless! Als eerst de Catrice Nude Illusion Foundation in Ivory met als highlighting concealer, de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite. Royaal bakken met de NYX HD Finishing Powder en subtiel contouren met de NYX Highlight & Contour Pro Palette. De Etos Blush stick op de appels van mijn wangen in nummer 004. De highlighter combinatie is strong, zowel de ELF Shimmering Facial Whip als de KIKO Eyeshadow 118 en de EMITE MAKE UP Micronized Eyeshadow in NECT.

HILARY DUFF

HILARY DUFF

HILARY DUFF

HILARY DUFF

Als je dacht dat het hier ophield heb je het mis, want ook nu komt er een productlijst aan waar je u tegen zegt, haha! Een zwart oogpotlood van Bèllapierre op de oogleden en waterlijn, waardoor ik de Sleek Au Naturel Palette erbij kon pakken en Bark intensief aanzette. Blendend met de KIKO Eyeshadow 122 in de crease en onder het oog, zodat we een zwarte oogschaduw rand konden creëren rondom de ogen uit hetzelfde Sleek Palette.

HILARY DUFF

HILARY DUFF

HILARY DUFF

Alleen heeft Miss Duff een glittertje in haar ooglook, deze bracht ik terug met de Terre Lumière Eyeshadow in Japur. Deze besloot ik met Andrea uit de W7 In The City Palette te combineren voor nog meer diepte. Een dotje van de KIKO Eyeshadow in 118 in de ooghoeken, maar ik mengde deze met de KIKO Mixing Solution, omdat ze nat nog mooier zijn!

HILARY DUFF

Daarom deed ik exact hetzelfde in de hoeken van mijn wenkbrauwen, maar om ze meer kracht bij te zetten voegde ik ook wat droge oogschaduw toe. Mijn wimpers krulde ik, maakte opnieuw de ruimte tussen mijn lashes zwart en voorzag ze van de Artdeco Long Lash Mascara in het gitzwart. Geen nepwimpers, all natural! 

HILARY DUFF

HILARY DUFF

HILARY DUFF

HILARY DUFF

We blijven mengen, mixen en combineren, want ook de lippen komen met een gebruiksaanwijzing!  De NYX Lipstick in Orange Soda maakte ik lichter met de Ben Nye concealer, voornamelijk in de mondhoeken om illusie te creëren, zodat de NYX Mega Shine Lipgloss in Sugar Pie eroverheen kon en de boel liet glanzen!

HILARY DUFF

De combinaties in de look, zowel voor de ogen als de lippen, maar het meest heeft de highlighter mij! WAUW. Ik breng ze steeds vaker aan door middel van vloeibare producten eronder, maar ook vochtig, waardoor ze meer stralen. De hele make-up look is een nieuwe favoriet, omdat het geschikt is voor overdag, vrij rustig, maar toch aanwezig. Gawd, Hilary is gorgeous!

Draag jij nude lips? En wat zijn jouw favoriete highlighters op dit moment?


3 Comments

 • Irma

  18/07/2016

  Oooh ik was vroeger de allergrootste Hillary Duff fan! Good old days.
  En ik heb die vloeibare highlighter van elf ook! Oh, die heb ik al jaren niet meer gebruikt! Die ga ik toch weer eens uit de lade trekken.

  Reply
 • Eva

  20/07/2016

  Prachtige look! Vooral de ooglook vind ik erg mooi! Je ogen knallen eruit!

  Reply
 • petra

  25/07/2016

  Waauw, supermooi! Dit is helemaal mijn stijl!

  Reply

Geef een reactie