VIDEO: KIKO SHOPLOG JULI 2016!

Het was weer eens raak toen ik in onze hoofdstad eindigde, want eenmaal bij de Kalverstraat waar de winkel al een aantal maanden vertoefd, kon ik mijzelf niet meer bedwingen. Alle kleuren op een rij, de highlighters die mijn oog pakte, de unieke waterdrop eyeshadows, maar ook de regenboog aan nagellakken. Tijd voor een KIKO shoplog van juli 2016!

KIKO SHOPLOG JULI 2016

Klik hier als je de shoplog niet kunt bekijken. Wist je dat je ook mijn app kunt downloaden, zodat je up-to-date blijft van alle nieuwe video’s die verschijnen? Check het hier! Daarnaast heb je de mogelijkheid om oude video’s terug te bekijken!

KIKO SHOPLOG JULI 2016

Zoals ik al in de video zei verschilt het assortiment enorm, want je hebt deze groene rakker hierboven, maar aan de zijkanten bevinden de wat natuurlijkere kleuren die je voor dagelijks gebruik kunt houden. Wat trouwens ook een pluspunt aan KIKO is, is dat zij veel producten hebben die multifunctioneel zijn, waaronder de oogschaduws die dienen als highlighter, maar ook wenkbrauwpoeder of voor eyeliners!

KIKO SHOPLOG JULI 2016

Inmiddels heb ik al enkele goodies kunnen gebruiken en het enige wat ik je kan vertellen is dat je snel naar de KIKO moet gaan! Jeetje, wat ben ik toch snel verliefd geworden op het merk. Het pakte mij ineens in toen ik voorbij liep, het royale assortiment zag én dat ze niet op dieren testen. Hoe mooi wil je het hebben! Ben je benieuwd naar de nummers? Check dan even de infobox op YouTube, want daarin staat alles vermeld, inclusief de prijzen.

Ben jij weleens bij de KIKO geweest? En wat is jouw ultieme musthave?


2 Comments

  • Mariëlle

    17/07/2016

    Wat heb je weer een enthousiaste video gemaakt hihi, daar moet ik echt nog mee oefenen… Ik vind Kiko echt een top merk, ik heb zo’n zin om er te shoppen, maar ik mag niet haha. Ik moet sparen voor een verre reis!

    Reply
  • Lekker geshopt Cynthia!

    Reply

Geef een reactie