Last week, I was thankful for.. #111

Buffelend breng ik mijn laatste werkweken door, zodat ik vanaf volgende week officieel vrij ben, maar dan ook écht vrij. Hierdoor werk ik drie keer zo hard, maar dat wordt beloond door er twee weken er tussenuit te gaan. Ondanks dat alles doorgaat, stond ik natuurlijk stil bij de mooie momenten van de afgelopen week! Last week, I was thankful for..

dankbaar

Het maken van een cut crease – sporten met mijn broeders – vooruitwerken voor de vakantie – de zomerse temperaturen in de avond – uitwaaien – 6100 abonnees! – de rare filters op Snapchat – het krullen van mijn haar – verse smaakvolle appels – goede make-up dagen – wikiHow die mijn video gebruikt! – het maken van de Meets Cynthia – Mom’s nieuwe gerecht Pad Thai – CSI Miami – in de SFX – vloeibare highlighters – gele achtergrond – mijn homemade tonijnsalade – de hoeveelheid aan make-up looks die ik heb gemaakt – draagbare oplader – de Coca Cola zonnebrillen – sporten – Hopsin’s short film – het zonnetje mee pakken – vooruitwerken qua video’s – Red Hot Chili PeppersPokemon Go – EMITE oogschaduw – artistieke looks maken – Hopsin, hopsin en nog eens Hopsin – uitgaan met Naab – Mom’s homemade muffins – NYX Vivid Brights eyeliners – dagjes weg aan het plannen voor mijn vakantie – Utopia – kunstwerken van anderen – de onaangekondigde, maar supergezellig livechat met de #KoningSquad! – het maken van een toffe challenge video – het dragen van buns!

Waar was jij vorige week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    18/07/2016

    Aaah ja, dit zijn altijd een van mijn favoriete artikelen! Heerlijk hoe zulke kleine dingetjes je een geluksmomentje kunnen geven!

    Reply

Geef een reactie