Artdeco Long Lashes Mascara!

Wie heeft dit weer besteld? Minimaal vijfentwintig graden in hartje Nederland, dat zijn onze zomers! Geen zomer zonder hittegolf, sneeuwstorm en een week van bikini naar sloffen met dikke trui! Ik liet je al kennismaken met de Golden Bronze Oil Drops, speciaal voor de summer glow! Ditmaal gaan we voor de lashes die sky high moeten gaan met de Artdeco Long Lashes Mascara!

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

Als je mijn make-up looks bekijkt die voorbij komen in de FOTD’s, dan heb je waarschijnlijk de mascara al voorbij zien komen, want de Long Lashes Mascara is mijn nieuwe aanwinst! Een sierlijke, maar slanke golden bronze huls die moeilijk is vast te leggen, maar een pareltje tussen de rest van je make-up producten. Zwarte opdruk met retro uiteindes. Helaas staat Artdeco nog steeds op de lijst van merken die op dieren testen.

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

De borstel is anders dan ik ben gewend, aangezien mijn voorkeur ligt bij de siliconen varianten, omdat mijn wimpers tegen de draad in kunnen zijn, vooral bij dit soort borstels. Gelukkig is dat hier totaal niet het geval! Een volle mascaraborstel die een goede hoeveelheid product oppakt, mooi separeert en niet snel klontjes veroorzaakt, tenzij je teveel lagen aanbrengt.

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

De naam van de mascara zegt het al, namelijk Long lashes! Met de nieuwe Artdeco Long Lashes Mascara kun jij jouw wimpers verlengen op een natuurlijke manier. Het viel mij meteen op dat de formule van de mascara wat voller, rijker en intenser is, waardoor je dikkere wimpers krijgt, maar heel subtiel, niet over done. De mascara droogt niet hard op, gaat niet brokkelen, blijft gedurende dag op zijn plek zitten.

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

Het is mijn ultieme favoriet bij het dragen van mijn dagelijkse looks als ik alleen mascara draag gecombineerd met mijn foundation etc, maar ook voor full face make-up looks. Dankzij de dikke formule wordt je wimperaanzet voorzien van een royale laag aan mascara, waardoor je een vollere rij aan wimpers hebt. Twee laagjes zijn voldoende, anders gaat de mascara klonteren.

Artdeco Long Lashes Mascara

Artdeco Long Lashes Mascara

De Artdeco Long Lashes Mascara is niet waterproof, maar dat vind ikzelf alleen maar prettig, omdat je minder hard moet boenen om deze te verwijderen. De kleur is gitzwart, de mascara maakt mijn wimpers inderdaad lang, zwoel en brengt leven in de brouwerij! Een prettige borstel die alle haartjes meepakt,

De Artdeco Long Lashes Mascara is verkrijgbaar bij o.a. de Douglas voor €13,95!

Heb jij producten van Artdeco? En wat is jouw favo mascara at the moment?


2 Comments

 • Mariëlle

  19/07/2016

  Zo jammer dat het niet dierproefvrij is, want het is wel een heel mooi merk!

  Reply
 • femketje

  19/07/2016

  boooooh voor het nog steeds testen op dieren!

  Reply

Geef een reactie