NYX HD FINISHING POWDER.

Hoe harder de zon schijnt, hoe meer gezichtspoeder ik verbruik, want het enige wat op mijn gezicht mag shinen, is de killer van een highlighter die ik draag. De transparante gezichtspoeders maakte al eerder een entree in de make-up industrie, maar ook NYX Cosmetics waagt zich eraan met de NYX HD Finishing Powder!

NYX HD FINISHING POWDER

NYX HD FINISHING POWDER

Ik blijf het zeggen, maar NYX is echt aan het upgraden als het aankomt op de verpakkingen! Kijk de luxe gezichtspoeder met de zwart moderne container en een transparante deksel, zodat je jouw inhoud in de gaten kunt houden. Daarnaast mag de opdruk in het zwart ook niet missen! Daarnaast komt de gezichtspoeder in nog twee andere kleuren, namelijk Mint Green en Banana!

NYX HD FINISHING POWDER

NYX HD FINISHING POWDER

Het viel mij meteen op dat de structuur van de poeder een stuk fijner is dan die van een gemiddelde transparante gezichtspoeder, alsof het romiger, zachter en aangenamer is voor zowel je huid als de applicatie. Hierdoor smelt de poeder ook als het ware samen met je huid, vooral als je deze aanbrengt met een vochtige beauty blender. Thank you Jeffree for that makeup tip honey!

NYX HD FINISHING POWDER

NYX HD FINISHING POWDER

NYX HD FINISHING POWDER

Je loopt altijd, maar dan ook altijd een risico als je een transparante poeder draagt, omdat deze een witte waar kunnen creëren, maar ook nu is dat niet het geval. Je wordt niet wit, geen witte waas, ook niet op de foto’s, want dankzij de HD-finish lijkt je huid meer geairbrushed, smoother en strakker. Wel matteert het witte pareltje als de neten, wat een dik pluspunt is!

NYX HD FINISHING POWDER

NYX HD FINISHING POWDER

Rondom mijn kaaklijn bake ik ook met de NYX HD Finishing Powder, omdat ik daar gebruik maak van de Wonder Stick + het effect rondom mijn kaaklijn is dan nog sterker en strakker. Ik breng de poeder royaler aan, laat het zitten en doe de rest van mijn make-up, nadat ik klaar ben veeg ik het overtollige gezichtspoeder weg. Pas op, hierdoor kan je wel een tintje lichter worden.

NYX HD FINISHING POWDER

NYX HD FINISHING POWDER

Mijn voorkeur gaat uit naar het aanbrengen van de poeder met de beautyblender, waardoor het al natuurlijker oogt, maar als je vervolgens een setting spray gebruikt, dan kan het plaatje helemaal niet meer stuk! Omdat de finishing powder transparant is, is het geschikt voor elke huidteint.

NYX HD FINISHING POWDER

NYX HD FINISHING POWDER

De laatste tijd draag ik de NYX HD Finishing Powder dagelijks, het matcht met mijn huid, brengt eenvoudig en gorgeous aan, daarnaast testen zij niet op dieren én verschijnt regelmatig in mijn FOTD’s, inclusief de Meets Cynthia’s! Helaas is de poeder nog niet verkrijgbaar in Nederland, althans, niet bij de Nederlandse Douglas, wel de Duitse! Geen zorgen, want NYX opent binnenkort in een store in Amsterdam!

De NYX HD Finishing Powder is verkrijgbaar op het internet o.a. bij de Duitse Douglas voor €9,99!

Heb jij de poeder in bezit? Of een andere van NYX?


3 Comments

 • femketje

  22/07/2016

  oehh ik kan niet meer zonder zulke poeders wanneer ik foundation draag :3 deze klinkt super nice!

  Reply
 • Mariëlle

  22/07/2016

  Deze kende ik nog niet, ik hoop dat we hem snel hier kunnen bemachtigen!

  Reply
 • Irma

  24/07/2016

  Oeh, mijn poeder is bijna op, dus misschien wordt dit wel de opvolger!
  Ik ben zo benieuwd hoe de NYX store in Amsterdam zal worden!

  Reply

Geef een reactie