KAT VON D MEETS CYNTHIA!

Ze houden het drama level hoog in de showbizz, want ook Kim Kardashian haalde flink uit naar Taylor Swift, maar dat was niet het enige, natuurlijk mogen we Kanye niet missen, maar ook Jeffree Star was flink de sigaar. Hij werd aangevallen door zijn ex medepartner in crime, namelijk de tattoo artieste Kat Von D Meets Cynthia, part three!

Kat Von D makeup

kat von d makeup

Ooit heb ik deze look nagemaakt in het begin, want het is één van mijn favoriete looks van Kat zelf, namelijk de donkere smokey eyes gecombineerd met de oranje lipstick die knalt van het scherm. Een uitdagende winged eyeliner met een hoeveelheid highlighter waar menig ster aan de hemel jaloers is!

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Daarmee begon ik ook meteen mijn look, namelijk zonnebrand, Etos Aftershave Balsem en de Too Faced Shadow Insurance, zodat ik met de warme dagen mijn volledige gezicht heb ingedekt. Op naar de gezichtsuitdrukking die ik invulde met de INGLOT Eyeshadow 342 en de NYX Eyebrow Cake Powder, zodat ik mijn oneffenheden kon uitvlakken met de Catrice Nude Illusion Foundation in Ivory.

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Voor het camoufleren van mijn wallen en het oplichten van mijn gezicht, maakte ik gebruik van de Ben Nye Creme Highlight in Ultralite en mengde Soft Light met Cream Light uit de NYX Highlight & Contour Pro Palette tot mijn gezichtspoeder. Luchtig pakte ik ook mijn contour kleur uit de Palette, namelijk Sculpt. Mijn wangen gaf ik weer wat kleur met Cinnamon van NYX en voor highlight knaller depte ik eerst de ELF Shimmering Facial Whip in Golden Peach aan met daaroverheen de KIKO High Pigment in 33 en om dit wat koeler te maken ook een beetje van de EMITE Makeup Eyeshadow in NECT.

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Kat Von D makeup

Terug naar de ogen waar ik de basis to keurig opzette met de KIKO Eyeshadow in 122. Hierdoor kon ik meteen met Sexpresso uit de Too Faced Natural Eye Palette doorpakken in de arcadeboog, deze nog meer kracht bijzetten en trok ook de kleur door op het buitenste deel van mijn ooglid. Een zwart oogpotlood van TEEEZ op de waterlijn, zodat de donkerbruin samen kon worden vervaagd tot iets sensueels. Wat zwart van de W7 In The Mood Palette in de outer v, niet teveel, maar een klein snuifje, zodat het intenser werd.

Kat Von D makeup

kat von d makeup

Kat Von D makeup

kat von d makeup

Kat Von D makeup

Met de KIKO Mixing Solution maakte ik de KIKO Eyeshadow in 118 vochtig, zodat ik hiermee mijn ooghoeken + de rest van mijn ooglid kon invullen, zodat het netjes in elkaar overliep. Een gedurfde winged eyeliner met de HEMA Eyeliner in het zwart, wimpers krullen, voorzien van de Artdeco Long Lashes Mascara, zodat ik de Primark “Sultry” nepwimpers kon vastplakken met de DUO Lash Glue in Dark-Tone.

kat von d makeup

kat von d makeup

kat von d makeup

Weinig oranje lipsticks kunnen zo schreeuwen zoals Lady Danger dat van MAC doet. De matte romige, maar neon oranje lipstick bracht ik aan met een lip penseel, vergrootte niet echt mijn lippen, ondanks dat Kat Von D dat wel doet, maar dat zou in mijn geval de look breken. Mijn hele nek nam ik mee in het foundation-, shape- en contour proces, zodat de rest van mijn gezicht machte met mijn romp.

kat von d makeup

Het is en blijft een knaller van een make-up look, omdat zij één van de eerste was die dit soort looks droeg op een regular bases, maar ook in de series, haar dagelijks leven en dankzij Miss Von D. leerde ik Jeffree Star kennen. Ondanks dat zij beef hebben met elkaar, waarvan ik niet weet wat er nou daadwerkelijk is gebeurd, dat weten alleen zij, ben ik een enorme fan van beide make-up merken! Het is jammer dat ze met elkaar in de clinch liggen, want ik had een samenwerking tussen die twee wel willen zien gebeuren. Kat Star. Jeffree Von D. Not bad.

Wat is jouw favoriete product van Kat Von D?


2 Comments

 • Die lipstick staat je echt prachtig! Verder natuurlijk ook weer een prachtige look :)

  Reply
 • Irma

  24/07/2016

  Kat is zo’n mooie dame! Ongelooflijk.
  En je gebruikt je nieuwe Kiko producten al! Ben benieuwd naar reviews!

  Reply

Geef een reactie