VIDEO: WATERPROOF FOUNDATION BASIS TUTORIAL!

Zodra de eerste zonnestralen door de wolken schijnen veranderd men, want het haar gaat lichter, er is meer beweging dan ooit, want iedereen wilt die killer summer body en ook de make-up looks ogen luchtiger tot haast niets op het gezicht. Hoe warmer, hoe meer ik draag hun. Ik ben niet bang voor wat zweet en water, want met deze look kan ik alles aan! Ben jij klaar voor een waterproof foundation basis?

waterproof foundation

Dankzij de warme temperaturen raak ik extra geïnspireerd om voor nog meer kleur te kiezen, voor nog meer glitters te gaan of juist om de boel dicht te caken met de mooiste concealers, highlighters en foundations. Deze routine droeg ik ook grotendeels tijdens de #48UURLIVE, waardoor ik er minder vermoeid uitzag, alles op zijn plek bleef zitten en dat met de smeltende warmte in mijn kamer! Gelukkig viel dit jaar de warmte wel mee, maar een goede test was het zeker.

Klik hier als je de tutorial niet kunt bekijken.

Heb je deze producten niet in je stash? Maak je geen zorgen, doe dit dan met de waterproof items uit jouw stash, zodat je toch waterproof gebruikt, maar kies wel voor de Etos Aftershave Balsem, want dat is mij een pareltje wel. Gebruik oogschaduws als highlighter, laat producten multifunctioneel zijn, zodat je het maximale uit je make-up producten kan halen, maar wees altijd hygiënisch!

Wat is jouw tip om je make-up mooi te behouden gedurende een zomerse dag?


One Comments

  • Blijft het echt zo goed zitten?! Dan ga ik morgen namelijk meteen naar de Etos want hier glibbert nu alles van mijn gezicht af :'(

    Reply

Geef een reactie