20 VRAGEN DIE NIEMAND STELT!

Men wilt altijd alles over je te weten komen, vooral in de livechats zit ik regelmatig voor een vragen vuurpeloton, maar ik beantwoord elke vraag met zoveel liefde! Zelfs de vragen die elke minuut opnieuw worden gesteld, ik geef jou opnieuw antwoord. Vandaag leek het mij leuk om de vragen erbij te pakken die niemand stelt en misschien iemand wel wilt weten!

gekke vragenlijst

1. Ken je een drieling?
Ja! Het is uniek in mijn omgeving, maar ik weet dat een meisje uit mijn klas op de SGL een drieling was. Zo tof, maar wij hebben kans op tweelingen, aangezien dat in onze familie zit.

2. In hoeveel oceanen heb je tot nu toe gezwommen?
Geen, want de Noordzee telt niet..

3. In hoeveel landen ben je geweest?
Tot nu toe in drie landen, namelijk de UK, Frankrijk en België.

4. Zit iemand uit jouw familie bij het leger?
Nee, niemand zit in het leger, eigenlijk zit het overgrote deel van de mannen in de auto’s. Vandaar dat mijn interesses daar ook lagen en stiekem bewonder ik dat nog steeds, vooral dankzij de toffe kleurlakken die je tegenwoordig hebt.

gekke vragenlijst

5. Heb je de Harry Potter, Hunger Games of Twilight serie gelezen?
Geen één van de drie! Shame on me right?! Ik wil wel de Twilight serie gaan lezen en misschien ook wel HP, omdat Naab helemaal fan daarvan is.

6. Hoe zouden je ouders je hebben genoemd als je een jongen was?
Naab en ik werden beide een meisje, maar anders heette één van ons Micheal.

7. Heb je een bijnaam?
Ja, mijn bijnaam is Poppy. Mijn vader schrijft het met een ‘Y’, maar mijn moeder met ‘ie’. Dat kwam omdat ik heel jong liep en op een popje leek. Inmiddels bezit ik nog steeds de naam, kennen mensen uit mijn omgeving mij ook als Poppy of Pop.

8. Zijn je opa en oma nog steeds getrouwd?
Ja, ze behaalde vorig jaar namelijk het gouden huwelijk, 50 jaar getrouwd! Inmiddels zijn ze bijna 51 jaar getrouwd.

gekke vragenlijst

9. Is je vader kaal?
Nee, HE BLESSED!! Gelukkig, want we hebben onze vader zijn haargenen, want zijn wenkbrauwen zijn vol, lange wimpers en mooie manen. Wel hebben we de vorm van mam haar brows. Die zijn heel mooi gevormd, waardoor we volle wenkbrauwen hebben die je nauwelijks tot niet moet epileren.

10. In welke taal, naast Nederlands, wil je graag vloeiend zijn?
Engels, omdat het zoveel meer kansen brengt, maar ook Italiaans, omdat ik het een prachtige taal vind.

11. Kan je fluiten?
Ja, ik kon ook op mijn vingers fluiten als een mokkel van de straat, maar inmiddels lukt mij dat niet meer.

12. Eet je ontbijt in de ochtend?
Altijd, tenzij ik laat ben, dan neem ik wat mee voor uit het vuistje.

gekke vragenlijst

13. Wat is je favoriete theesoort?
Dat verschilt, maar groene thee met citroen is goddelijk, ook bosvruchten met hele blokken suiker.

14. Hoeveel schoenen bezit je?
Voorheen had ik tientallen, maar nu steek ik dat geld liever in make-up, haha! Ik bezit op dit moment rond de 10 sneakers.

15. Wat is het eerste pretpark waar je naar toeging?
Ik denk het Sprookjesbos, want dat was ideaal voor kleine kinderen en anders de Efteling!

16. Hoeveel keer ben je in het ziekenhuis terecht gekomen?
Maar twee keer, thank god! Een keer toen ik op de badrand was gevallen en één keer omdat mijn amandelen eruit moesten. Dat is nog niet zo heel lang geleden. Even afkloppen.

gekke vragenlijst

17. Waar koop je je broeken?
Eigenlijk vooral en nergens, zowel bij de Primark, de shorts dan, als bij de Vero Moda, H&M etc.

18. Wat is je favoriete geurkaars?
Mijn favoriete geur is toch wel kaneel, doet mij aan de zalige kerstperiode herinneren.

19. Wat is het slechtste cijfer wat je ooit voor een toets hebt gehad?
Een 1. Of zelfs een 0,4 ofzo. Eigenlijk mag een leraar dat niet weggeven, maar sommigen zijn verbitterd, hahaha!

20. Kan je de split doen?
Nee, wel altijd geprobeerd, maar toen ik ouder werd opgegeven. Ik ben goed in andere dingen, zoals mensen misselijk maken met special effects make-up.

Het is een vragenlijst die ik tegenkwam op Tumblr, moest hardop lachen om enkele vragen, maar vooral ook omdat mijn familie erin voorkomen vond ik het tof om het te delen! Het zijn vragen waar je niets aan hebt, maar toch leuk vindt om te weten.. hoop ik, HAHAHA! Enjoy!

Kan jij de split? En hoeveel schoenen bezit jij? En heb je een bijnaam?


6 Comments

 • Kiss & Make-up

  26/07/2016

  Drie landen? Guuuuuurl, you got some traveling to do! :-) De geur van kaneel vind ik ook heel lekker. En vanille!

  Reply
 • Engelina

  26/07/2016

  Hahah wat een leuke vragen en antwoorden !
  Ik kan de split, maar kom er dan niet meer zo makkelijk uit lol.
  Ik heb een bijnaam , en tegenwoordig korten ze zelfs die naam af.
  Engie, en Ensj .

  Reply
 • femketje

  26/07/2016

  haha ik dacht dat ik de enige was die weinig landen bezocht had XD

  Reply
 • Super leuk om te lezen zeg! En ik ben ook groot fan van de Efteling :D Helaas houdt Kelvin meer van Walibi (vind ik niet echt sfeervol…)

  Reply
 • Merel

  26/07/2016

  Zulke leuke vragen en antwoorden! En ik denk dat ik ook namens naab kan spreken als ik zeg dat je echt Harry Potter moe’t gaan lezen! (I’m pretty obsessed) Ik lees nu zelf ook de boeken opnieuw. En ik dacht dat ik de enige was die nogal weinig landen heeft bezocht

  Reply
 • Irma

  30/07/2016

  Aaaaah wat een leuke vragen! Kaneel is ook mijn favoriete geurkaars en ik kon vroeger BIJNA een spagaat met dank aan heel wat jaartjes turnen :)

  Reply

Geef een reactie