NYX White Liquid Liner!

Dat ik nooit afwijk van mijn zwarte eyeliner is inmiddels bekend, want de bruine liner komt haast niet voor, maar wist je dat ik voor mijn blog altijd, maar dan ook altijd een witte eyeliner droeg? Soms gecombineerd met zwart, maar voor negentig procent wit. Helaas was deze nooit zo intens, opzoek naar iets anders kwam ik bij NYX een nieuwe eyecatcher tegen, namelijk de NYX White Liquid Liner!

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

Het maakte mijn ogen groter, vandaar dat ik geen zwart gebruikte, maar toentertijd gebruikte ik oogpotlood, omdat de witte vloeibare liners er niet waren. Ik sprong ook een gat in de lucht toen ik zag dat NYX een witte variant verkocht! Een slanke, maar vrij simpele verpakking, wel parelwit met zwarte opdruk, waardoor het meteen je oog pakt.

NYX White Liquid Liner

Op naar de kleur, want mijn nieuwsgierigheid was real gurl, maar ook had ik hoop, hoop dat dit dé witte eyeliner zou zijn. De formule van de eyeliner is vrij dun, wel enorm dekkend voor een witte variant, is écht wit, maar dan ook helder, vergeelt niet na het aanbrengen of tijdens het dragen van de liner. Het heeft voor een perfecte dekking twee dunne laagjes nodig.

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

Weet je hoeveel moeite ik heb om andere eyeliners te gebruiken door het kwastje? Mijn wings zijn dan heel anders, hangen vaak, maar met de NYX eyeliners heb ik dat totaal niet. Het kwastje is zo fijn, waardoor je precies kan werken, maar splijt niet, haren gaan niet pieken, maar het blijft extreem dun. Je kunt zowel dikke als dunne lijnen ermee maken.

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

Het viel mij op dat de eyeliner wat barstjes kan vertonen na een lange dag, maar het brokkelt niet af, wat in vele situaties wel gebeurd, blijft perfect op zijn plek zitten en de intensiviteit vervaagd niet. Breng niet teveel van de eyeliner in één keer aan, want dan kan het wel wat rommelig eruit zien. Dunne laagjes werkt uitstekend!

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

Het is niet voor iedereen geschikt, maar wel voor de daredevils of de dames en heren die hun ogen willen vergroten door de eyeliner in de ooghoeken aan te brengen, waardoor je het stuk optisch lift. Denk hierbij aan de inner corner wings! Maak er make-up creaties mee, de simpele witte eyeliner voor af te wisselen, want je kunt aardig uit te voeten met de multifunctionele eyeliner!

NYX White Liquid Liner

NYX White Liquid Liner

Mijn gebeden zijn gehoord, mijn wens is uitgekomen, want de NYX White Liquid Liner voldoet aan mijn strenge witte eyeliner eisen! Het dekt als een tierelier, heeft max twee laagjes nodig, is mooi van kleur en NYX staat erom bekend dat zij niet op dieren testen!

De NYX White Liquid Liner is verkrijgbaar bij BeautyJoint voor $7(=€6,33). Wist je dat NYX binnenkort ook in Nederland een shop gaat openen? YAAAAS!

Heb jij een witte eyeliner in bezit? En waar hoop jij dat NYX zich gaat vestigen?


5 Comments

 • Wauw, wat een intens witte kleur! :D
  Ben nu wel heel benieuwd waar NYX zich gaat vestigen. Ik hoop natuurlijk in Maastricht, maar stiekem toch ook weer niet… Wij hebben net een Kiko winkel en mijn portemonnee is nu al aan het huilen xD

  Reply
 • femketje

  27/07/2016

  woahhh hij is nice :D

  Reply
 • Astrid

  27/07/2016

  Mooi hoor! Bij de groene ooglook vind ik ‘m echt vet! Wat een topnieuws trouwens een NYX webshop, yeah!

  Reply
 • Irma

  31/07/2016

  Awesome!

  Reply
 • Julia

  19/09/2016

  GAAAF! Zeker met een kleurrijke ooglook vind ik dit echt heel cool!

  Reply

Geef een reactie