FOTD: PEACH.

Tijd voor een nieuwe uitdaging, want nu ik de eerste overwinning achter de rug heb, ben ik ook klaar voor mijn tweede, nieuwe, maar moeilijkere uitdaging! De cut crease ging mij laatst al wat makkelijker af, maar toch nog niet soepel genoeg voor dagelijkse looks. Daarom besloot ik het een nieuwe kans te geven, dankzij de nieuwe oogschaduw die ik veroverde bij KIKO in Amsterdam!

perzik makeup

perzik makeup

FACE:
GOSH Primer Plus + Hydration
NYX Matte But Not Flat Foundation Ivory
NYX Highlight & Contour Pro Palette
NYX HD Finishing Powder
NYX Setting Spray “Dewy”

perzik makeup

perzik makeup

perzik makeup

NYX Born To Glow Liquid Illuminator Sunbeam
NYX Wonder Stick Light
Cien Foundation 010 Shell
Ben Nye Creme Highlight Ultralite
Sleek Blush By 3 Lace “Crochet”
KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 74

perzik makeup

perzik makeup

perzik makeup

perzik makeup

perzik makeup

EYES:
Too Faced Shadow Insurance
Sleek iDivine Primer Palette
Morphe Brushes 35B Palette
KIKO Eyeshadow 139
KIKO Mixing Solution
KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 74

perzik makeup

perzik makeup

perzik makeup
NYX Matte Liquid Liner Black
NYX Wonder Pencil Light
NYX Eyebrow Cake Powder + wax
Artdeco Long Lashes Mascara Black

perzik makeup

perzik makeup

perzik makeup
Primark “Define’ Nepwimpers + DUO Lash Glue Dark-Tone
INGLOT Eyeshadow 355 (=highlighter + voor het blenden van de oogschaduw!)
INGLOT Eyeshadow 342 (=brows!)

perzik makeup

perzik makeup

LIPS:
Make-up Studio Lipliner No. 05
INGLOT Eyeshadow 10
KIKO High Pigment Wet and Dry Eyeshadow 74

perzik makeup

Op zich zou de rand nog strakker kunnen worden, wat mij uiteindelijk bij een andere make-up look is gelukt, maar ergens vind ik het ook schitterend om te zien hoe de glanzende oogschaduw opgaat in de matte oranje vuurzee. Het is een combinatie van kleuren, behalve dat mijn nepwimpers een tikkeltje los zitten – moet nieuwe hebben! – ik kan ze wel vast photoshoppen, maar dat zou ik niet zijn. Daarnaast is dit ook een beetje the struggle die ik heb, haha! Hooikoorts en nepwimpers is altijd losse lashes!

Ga jij voor cut creases?


4 Comments

 • Kiss & Make-up

  28/07/2016

  Eeeeeeeeeeeeeeecht mooi! <3

  Reply
 • Astrid

  28/07/2016

  Weer een prachtige look! Deze kleuren zijn zo mooi!

  Reply
 • femketje

  28/07/2016

  love die crease kleur :D

  Reply
 • Irma

  30/07/2016

  WOW I’M OBSESSED.
  Die kleuren tegenover me oogkleur en de achtergrond.
  Het knalt als een gek!

  Reply

Geef een reactie