Last week, I was thankful for.. #112

Mijn agenda voor deze week wil je niet zien, want het was een killer! Bijna dagelijks filmen, editen, make-up looks maken o.a. de Meets Cynthia’s, maar ook voor de video’s zelf, horror op je beeldscherm – nu nog niet, binnenkort, haha! De laatste voorbereidingen voor mijn vakantie, want volgende week ga ik er echt aan geloven. Vrij zijn. Moeilijk, maar we gaan het gewoon proberen, haha! Deze workaholic was afgelopen week dankbaar voor..

“If you get tired,
learn to rest,
not to quit.”
– Banksy

Urban Decay Vice Lipstick Blacktalk – geitenkaas salade – NYX highlighter combo – Utopia livestream – het spotten van een bijna volle maan – vroeg opstaan – buiten de deur werken – sporten met Naab – uiteten – het zonnetje – op werkschema liggen – 8,600,000 views op mijn video! – de opzet van mijn derde horror film – Hopsin – de ventilator tijdens het filmen – bezoeken van mijn postbus – homemade tonijnsalade – het maken van een nieuwe phobia look – CSI Miami – de konijnen van Sam – KIKO Nagellak 531 – BBQ – de goede make-up dagen – chocolademelk – Jeffree Star Velour Liquid Lipstick Prom Night – het uiten van mijn mening – terras met mooi weer – productieve dagen – vooruitwerken – Eminem – afstand nemen van bepaalde mensen – NYX Cosmetics NL die mijn foto deelde op IG6200 abonnees! – homemade sushi – bezoeken van de Primark – voorbereidingen treffen voor mijn vakantie – alle Engelse video’s ingepland – Red Hot Chili Peppersde ontzettend gezellige en leuke livechat! (=ik heb echt genoten) – Bone Thugs-N-Harmony – de rij aan make-up looks voor de Meets Cynthia’s – het Jett Rebel jasje van de Primark – mijn eerste IG fan account! –  Sons of Anarchy – het filmen van de laatste video voor mijn vakantie – mijn tweede fan account op IG! – alles afgerond qua artikelen + video’s voor mijn vakantie – blackhead killer mask van MayBeauty – beantwoorden van de YouTube comments – de start van mijn vakantie!

Waar was jij afgelopen week dankbaar voor?


One Comments

  • Irma

    30/07/2016

    Ik MOET ook echt snel naar de Primark!
    En fan accounts op IG?! Wat lief!

    Reply

Geef een reactie